Home / Pedoman Hidup / Kisah Ustazah Masrurah Yang Dijemput Menemui Pencipta Dalam Keadaan Sujud Beberapa Ketika Lalu. Jururawat Menyangka Yang Arwh Sedang Solat Dhuha. Allahuakbar

Kisah Ustazah Masrurah Yang Dijemput Menemui Pencipta Dalam Keadaan Sujud Beberapa Ketika Lalu. Jururawat Menyangka Yang Arwh Sedang Solat Dhuha. Allahuakbar

Kisah Ustazah Masrurah Yang Dijemput Menemui Pencipta Dalam Keadaan Sujud Beberapa Ketika Lalu. Jururawat Menyangka Yang Arwh Sedang Solat Dhuha. Allahuakbar

KepaIa Batas : Sorang Ustazah dan juga ibu kepada 3 cahayamata disahkan men1nggaI dunia beberapa ketika lalu semasa sedang menjalani r4watan C19 di H0spital KepaIa Batas.

Ustazah Masrurah Mohamad yang merupakan tenaga pengajar SK KepaIa Batas, SPU telah disahkan m3ninggal dunia aklb4t C0VlD 19.

Di Khabarkan juga suaminya Suhardi Sharif dirawat di lC U Penang juga aklb4t p4ndemik ini, Ustazah mninggalkan 3 anak anak yang masih kecil dan masih sekolah , betapa b3rat uj1an buat mereka didvga begini kehiI4ngan ibu tersayang dan ayah yang bertrung ny4wa di lC U Ya Allah.

Rata rata amat terk3jut dengan apa yang menlmpa Ustazah Masrurah dia m3ninggal dalam keadaan sujud dis4ngka jururawat arw4h sedang menunaikan solat dhuha kira kira jam 10 pagi.

Apa yang berlaku mengu.ndang piIu pada keluarga dan insan insan yang mengenali arwh Ustazah Masrurah. Ini termasuk ucapan dari Menteri Belia dan Sukan Datuk Reezal Merican Naina Merican yang menulis melalui laman facebooknya.

Arw4h Ustazah Masrurah lebih mesra dengan panggilan Kak long dikalangan keluarga seorang insan yang sangat disen4ngi ramai berasal dari Kelantan.

Pada 13.8.21 Telah kembaIi kerahmatvllah,anak saudara yg dikasihi Masrurah Mohamad (Kak Long)Mninggalkan 3 orang cahaya mata.

Semoga Allah mencucvri rahmat ke atas r0hnya, Didoakan agar r0hnya ditempatkan dikalangan orang beriman, Kami akan mer1ndui Kak Long, Damailah disana In sha Allah ,Allah akan permudahkan urusan anak-anak KakLong. AL Fatihah (dibaca)- K Ning Mohd.

Sama sama kita d0akan Allahyrh4mah ditempatkan dikalangan orang yg soleh dan d0akan juga agar suami nya kembali smbuh ksihan anak anak menanti.

AL Fatihah

Sumber: penang kini, mt

viraltodaypost tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di viraltodaypost.com

About admin

Check Also

“Terken4 1997 sampai sekarang…”- Ust4z Kazim Elias buang ‘makeup’ di Melet0p kongsi keadaan sebenar

Umum diketa’hui, sejak akhir-akhir ini pendakwah terk’enal Datuk Mohd Kazim Elias menda’pat perhatian ram’ai di …

Leave a Reply

Your email address will not be published.