Home / Kisah Tauladan / Nas1b MaIang Anak 4Tahun Mavt Ak1bat DipukuI Ibunya Gara2 Buang AirBesar Dlm SeIuar
nas1b-maiang-anak-4tahun-mavt-ak1bat-dipukui-ibunya-gara2-buang-airbesar-dlm-seiuar

Nas1b MaIang Anak 4Tahun Mavt Ak1bat DipukuI Ibunya Gara2 Buang AirBesar Dlm SeIuar

Apalah perasaan ibu ini hingga sanggup bertin.dak luar kawaIan hanya kerana anaknya tidak sengaja buang air besar dalam seluar, sehingga meninggaI dunia.

Ke$ yang berlaku di Surabaya itu melibatkan kanak-kanak berusia empat tahun, dide.ra oleh ibu kandungnya yang dikenali sebagai AS berusia 24 tahun tanpa rasa ka$ihan.

Beritahu anak meninggaI akib4t terja.tuh

Menurut poIis, selepas memukuI anaknya hingga meninggaI dunia, su$pek pa.nik dan pergi ke rumah adik iparnya untuk memaklumkan mang$a sudah meninggaI dunia aki.bat terjatvh.

Gambar Hiasan
Nenek buat laporan poIis

Adik iparnya memberitahu, terdapat ke$an Iuka pada badan mang$a dan mempercayai kanak-kanak itu meninggaI dunia aki.bat terja.tuh.

“Namun, keadaan beru.bah apabila nenek mang$a tidak dapat menerima keadaan jena.zah cucunya yang disifatkan ‘sangat t3ruk dan penuh ke$an Iuka’.

“Hal ini kerana, mang$a dijaga neneknya sejak berusia tiga bulan sehinggalah dia di$erahkan kembali kepada ibu kandungnya, baru-baru ini,” kata poli$.

Nenek mang$a kemudiannya membuat laporan poli$ dan hasil be.dah sia$at menge.sahkan kanak-kanak maIang itu ma.ti aki.bat did3ra.

Jena.zah mang$a di ho$pital selepas menjalani bedah sia$at. – AGENSI
Ke$An penda.rahan 0tak

PoIis juga memberitahu, mang$a meninggaI dunia aki.bat penda.rahan 0tak selepas ibunya menghan.tukkan kepaInya ke dinding.

Ketika disoal sia$at, su$pek mengakui ke$alahannya dan memaklumkan dia hilang sabar dengan anaknya kerana kanak-kanak itu degiI dan sukar memahami arahan.

Mungkin Ibu Tersebut Mmpunyai MasaIah Tersendiri.

Moga diberikan kekuatan&kesabaran buat ibu2 dalam menjaga anak2. Aminnn

Sumber : Utusan

PERHATIAN: Media Viral Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dapatkan jawapan berkenaan aplikasi MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim | Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

About mohd cucu

Check Also

Sering Jalinkan Kerjasama Dgn Bekas Kekasih” Tak Sangka Ini Respon Isteri Awie.

Profesional. Mungkin kalimat itu yg tersemat dalam jiwa penyanyi Datuk Awie apabila perlu bekerjasama dengan …

Leave a Reply

Your email address will not be published.