Home / National / “Rehatlah selama-lamanya”.Sampai sini je abang diamanahkan bersama kami.
“rehatlah-selama-lamanya”sampai-sini-je-abang-diamanahkan-bersama-kami.

“Rehatlah selama-lamanya”.Sampai sini je abang diamanahkan bersama kami.

JERANTUT: Seorang Ielaki mninggaI dunia selepas menga.du saklt da.da ketika menyertai pertndingan badminton di Dewan Jerantut Badminton Centre, Ba.tu 5/8, Jalan Jerantut Feri di sini, semalam.

Dalam kejadian kira-kira jam 3 petang itu, mngsa, Mohamad Fadzil Mokhtar, 34, tldak smpat menghab1skan permainan kerana tldak sihat.

Timbalan Ketua P0Iis Jerantut, Deputi Superintenden Azman Mat Kamis berkata, p0Iis menerima panggilan pada jam 4 petang mengenai kejadian seorang lelaki mninggaI dunia di Dewan Badminton Jerantut Centre.

“MakIumat yang kita peroleh, iaitu si m.ati, Mohamad Fadzil tldak sempat menghabiskan perIawanan peringkat su.ku akhir kerana menga.du saklt da.da serta tldak sihat lalu duduk berehat di tepi geIanggang dan tiba-tiba re.bah kemudiannya mninggaI dunia.

“Mngsa dibawa ke Hspital Jerantut pada jam 4. 50 petang dan seIesai uj1an sari.ngan C0vld-19 pada jam 6.30 petang, si ma.ti didapati negatlf sebelum pr0ses be.dah si.asat dijalankan,” katanya dalam kenyataan di sini hari ini.

Menurut Azman, pr0ses be.dah si.asat selesai jam 8.30 malam dan punca kema.tian disebabkan se.rangan jntung.

Beliau berkata, berdasarkan makIumat, si ma.ti yang bekerja sebagai mekanik hadir ke Dewan Jerantut Badminton Centre pada jam 10 pagi untuk menyertai pertndingan dan masih sihat.

“Pemer.iksaan fizikal ke atas si ma.ti didapati tlada menunjukkan sebarang kecede.raan sama ada un.sur perbuatan kh1anat atau jnayah,” katanya.

Salam tkziah. Moga isteri dan keluarganya tabah. Al fatihah buatmu Fadzil.

Sumber : utusan / dbongkar

PERHATIAN: Media Viral Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dapatkan jawapan berkenaan aplikasi MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim | Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

About mohd cucu

Check Also

Contoh Tradisi Budaya Buli Di SBP Yang Ramai Tidak Tahu Dan Tidak Diberitahu Oleh Anak Anda | Article Update

Sememangnya kes buli yg serius masih kerap dilaporkan berlaku di sekolah-sekolah asrama di Malaysia. Namun, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.