Home / National / Dikatakan Mirip, Haqiem Rusli ‘Call’ Hanis Zalikha Untuk Beri Kejutan Buat Isteri
dikatakan-mirip,-haqiem-rusli-‘call’-hanis-zalikha-untuk-beri-kejutan-buat-isteri

Dikatakan Mirip, Haqiem Rusli ‘Call’ Hanis Zalikha Untuk Beri Kejutan Buat Isteri

Sejak Haqiem Rusli, 23 mendirikan rumah tangga, isterinya Anis Sofea, 19 kerap kali menjadi sorotan ramai susulan wajah ayunya yang hampir mirip dengan selebriti popular, Hanis Zalikha.

Ramai yang mengakui hal itu dan Sofea sendiri beberapa tahun lepas pernah viral susulan gambar dan videonya yang dikatakan ‘kembar’ dengan isteri aktor Hairul Azreen.

Call Hanis Zalikha untuk isteri

Oleh sebab itu, Haqiem Rusli telah membuat kejutan untuk isterinya dengan menghubungi Hanis Zalikha sendiri untuk bercakap dengan Sofea menerusi panggilan video.

Momen tersebut dikongsikan Sofea di Instagramnya dengan menyatakan yang dia hampir menangis ketika mendapat panggilan dari selebriti kegemarannya.

Sofea macam nak nangis sebab happy sangat

Dapat dilihat reaksi Sofea yang begitu terkejut sehingga hilang kata-kata apabila membuka mata dan melihat Hairul serta Hanis Zalikha sedang melihatnya melalui panggilan video.

Dikesempatan itu, Haqiem dan Sofea juga sempat menjemput pasangan selebriti tersebut untuk singgah ke kedai makan mereka.

Terdahulu, sekitar tahun 2019, video Anis Sofea di Twitter pernah menjadi perhatian ramai susulan wajahnya dikatakan mirip Hanis Zalikha oleh warganet.

Ketika itu, isteri kepada Haqiem Rusli ini masih lagi di bangku sekolah dan belum lagi menerima tempias populariti seperti sekarang susulan mendirikan rumah tangga dengan penyanyi terkenal Tanah Air.

Sumber: Instagram sofeaaaaz, Twitter @sofeaaaaz

About mohd cucu

Check Also

Fenomena Air Pasang Merah ‘Misteri’ Landa Pant4i Mexico, Ribu4n Ikan & Sotong Mati Terdampar

Fenomena Air Pasang Merah ‘Misteri’ Landa Pantai Mexico, Ribuan Ikan .& Sotong Mati Terdampar MEXICO …

Leave a Reply

Your email address will not be published.