Home / Viral / DnQ / “Dia Tolong Sayang J4di Pelakon” – Ini Rupanya Hvbungan Zul Dengan Sharleen
“dia-tolong-sayang-j4di-pelakon”-–-ini-rupanya-hvbungan-zul-dengan-sharleen

“Dia Tolong Sayang J4di Pelakon” – Ini Rupanya Hvbungan Zul Dengan Sharleen

Baru-baru ini kecoh apabila pelakon Zul Ariffin memuat naik foto selfie bersama seorang gadis cantik di Instastory miliknya sehingga membuatkan netizen tertanya-tanya status hubungan mereka.

Kredit foto: IG Zul & Sharleen

Enggan netizen terus berteka-teki, wanita bernama Sharleen atau nama sebenarnya Sabrina Sharleen, 24, memberitahu mereka sudah mengenali satu sama lain sejak tiga tahun lalu.

Namun, hubungan mereka hanyalah kawan biasa semata-mata.

“Sebenarnya saya dengan Zul dah berkawan lama sejak tiga tahun lalu dan pernah jumpa beberapa kali.

“Ada satu hari tu saya cakap kat dia why not one day you let me into your drama, saya nak belajar.

“So ya betul, dia tolong saya jadi pelakon tambahan untuk drama Tarik Aku ke Syurga,” katanya kepada mStar.

Mengakui kapsyen pada foto tersebut mengundang spekulasi netizen, Sharleen berkata, tujuannya memuat naik foto itu hanya ingin mengusik pengikutnya di Instagram miliknya yang rata-rata meminati Zul Ariffin.

“Motif saya buat kapsyen macam tu just nak tease my follower sebab memang ramai minat Zul ariffin.

“Saya tak sangka pula ramai kecewa dan anggap benda tu real. Saya terharu juga baca komen yang memuji dan positif.

“Tapi dont worry, he still single. Saya dengan dia memang tak ada apa-apa. Zul pun repost dia letak caption dan buat biasa je,” ujarnya.

Bekas pramugari sebuah syarikat penerbangan yang kini berkerja sebagai ejen insurans dan perunding unit amanah berharap penglibatannya dalam industri hiburan diterima ramai.

“Saya masih baru dalam industri banyak benda lagi nak belajar da cari banyak pengalaman lagi

“Untuk masuk dalam industri insyaAllah kalau ada rezeki saya akan teruskan,” ujarnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber:mstar

PERHATIAN: ThepostBd.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dapatkan jawapan berkenaan aplikasi MySejahtera di Komuniti Rakyat Mysejahtera https://www.facebook.com/groups/mysejahtera/?ref=share

Jika anda Sokong Ekonomi Muslim | Komuniti Ustaz Ebit Elewsmart Fans https://www.facebook.com/groups/ebitlewmart/?ref=share

About mohd cucu

Check Also

“dia-sudah-muflis”-balu-arw4h-bvka-mvlut-bila-mertuanya-a-r-badul-minta-haknya

“Dia Sudah Muflis” Balu Arw4h Bvka Mvlut Bila Mertuanya A R Badul Minta Haknya

KUALA LUMPUR: “Arw4h tiada sebarang harta, dia sudah diisytihar muflis.” Itu jawapan yang diberikan Balu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.