Home / Viral / Baru Viral / Baru saja Aliff Syukri Maklumkan jangkltan Tahap Tiga, Netlzen Perasan Sesuatu “Siapa yang rakam dalam wad…”
baru-saja-aliff-syukri-maklumkan-jangkltan-tahap-tiga,-netlzen-perasan-sesuatu-“siapa-yang-rakam-dalam-wad…”

Baru saja Aliff Syukri Maklumkan jangkltan Tahap Tiga, Netlzen Perasan Sesuatu “Siapa yang rakam dalam wad…”

Usahawan kosmetik terkenal, Datuk Aliff Syukri Kamarzaman memaklumkan kepada semua yang beliau telah di jangklti pandemlk Covldl9 seusai pulang dari Turki.

Kena Covldl9 balik dari Turki
Hal tersebut dimuat naik ke laman sosialnya dengan memaklumkan jangkltan tersebut menyebabkan pernafasannya terganggu kerana berada di stage 3.

Minta maaf setiap keslahan
Dikesempatan itu, beliau dengan rendah hati telah memohon maaf kepada semua andai pernah melakukan keslahan sebelum ini.

Beliau yang sedang mendapatkan rawatan rapi disebuah hospital berharap agar orang ramai dapat mendoakan kesejahteraanya.

Siapa yang rakam Dato’ dalam wad?
Walau bagaimanapun, menerusi ruangan komen, ada yang mempertlkaikan mengapa ada video dan gambar dirakam ketika dalam rawatan rapi disebabkan C0vldl9.

Ada juga yang mempersoalkan mengapa ibu, isteri dan anak-anak tldak kuarantin sama andai Aliff Syukri berada di stage 3 C0vldl9 kerana mereka juga merupakan kontak rapat kepada usahawan tersebut.

PA Dato’ boleh masuk dalam wad jugak ke?

Kontak rapat macam tk kuarantin je

Namun begitu, ada juga yang bersangka baik mungkin staf kesihatan yang merawatnya yang membantu mengambil gambar keadaan beliau ketika di hospital dan dimuat naik sendiri oleh usahawan itu untuk memaklumkan keadaan semasa dirinya.

Sumber : omm

Article Update menyajikan informasi sosial kemasyarakatan dan kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset dan pengumpulan data seperti foto dan video dari berbagai sumber yang dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yang ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yang menyampaikan 1 (satu) ilmu saja dan ada orang yang mengamalkannya,maka walaupun yang menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

PERHATIAN: Thepostbd.com tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen Negatif yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen Negatif anda disini.

Pihak Admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About mohd cucu

Check Also

Rizab antarabangs4 Bank Negara Malaysia susut dibaw4h AS$110 Bilion

Rizab antarabangsa Bank Negara Malaysia (BNM) berjumlah AS$109.2 ,bilion pada 15 Jun 2022, kata bank …

Leave a Reply

Your email address will not be published.