Home / Semasa / Rihana Oksana Bawa Anak Berjalan Dengan Anj1ng, Netizen Persoal Status Agama Terkini | MyBlog

Rihana Oksana Bawa Anak Berjalan Dengan Anj1ng, Netizen Persoal Status Agama Terkini | MyBlog

Muat naik terkini bekas ratu cantik Rusia, Rihana Oksana Petra mengundang tanda tanya orang ramai tentang status agama ibu tunggal tersebut.

Persoalan tersebut timbul gara-gara Rihana memuatnaik foto bersiar-siar bersama anak lelakinya, Tengku Ismail Leon Petra  sambil membawa anj1ng.

Akui Sangat Menyukai Anjing

Dalam perkongsiannya itu, Rihana mengakui sangat menyukai anjing & menyatakan hasrat ingin memelihara haiwan tersebut. Namun hasrat tersebut terpaksa dilupakan k3rana kekangan kerja selain risau akan keadaan anaknya yg mempunyai alahan.

“Saya sangat sukakan anjing! Dan hujung minggu, saya & Leon bertuah berjalan di taman Hyde bersama Mila (anjing) Si rambut merah yg menawan penuh dengan kasih sayang & manja!

Saya terus terfikir mengenai Mikki, tinggal bersama kami ketika di Moscow. Tapi malangnya, kami terpaksa tinggalkannya di Rusia.

Leon alami hidung berair setiap masa & doktor syaki mungkin alahan pada bulu anjing. Oleh itu, saya beri Mikki tinggal bersama kawan saya tapi saya tenang k3rana saya tahu dia baik-baik saja.

Dia disayangi & dilindungi di sana. Dan lagi pun, saya sering menerima gambar Mikki berehat di atas tilam

“Saya suka nak ada anjing, tapi… Tapi pertama sekali, saya risau Leo akan alami alahan lagi. Dan keduanya, saya risau dengan jadual saya di London, saya tak ada masa utk anjing nanti.

Oleh itu, sementara kami tdk mempunyai anjing, kami gembira belai anjing milik orang lain. Jadi, kalau anda ada anjing, panggil kami utk berjalan – Leon sangat sukakan haiwan, & dari kecil saya ajar dia utk layan mereka dengan kasih sayang.” tulisnya

Foto – Instagram @rihanapetra

Netizen Persoal Pegangan Agama

Melihat foto-foto yg dikongsikan Rihana itu secara tdk langsung menimbulkan tanda tanya ramai pengikutnya. Rata-rata daripada mereka bertanya tentang status pegangan agama bekas ratu cantik tersebut & turut berasa kasihan pada Leon.

Foto – Instagram @rihanapetra

“Kesian.. Dah murt4d ke, masih Islam? Budak tu tak d0sa kena hidup begini”

“Bila tengok gambar ni, kesiannya si anak”

“Betul.. Semoga akidah ibu & anak terjaga, Allahu”

“Semoga Leon baik-baik saja”

“Semoga ada perlindungan buatmu..” Komen mereka

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Murai my

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tdk akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tdk mampu utk memantau kesemua komen yg ditulis disini. Segala komen adalah hak & tanggungjawab anda sendiri.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima kasih Dan Jangan Lupa Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Media Harian menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

“Mata Fazura Muka Iras Fattah” – Sambut Hari Jadi Kedua, Kecomelan Fatima Dipuji Ramai

Nama pelakon Fattah Amin kian menjadi sebutan setelah karakter yg di bawanya di dalam filem …

Leave a Reply

Your email address will not be published.