Home / Semasa / Tengah Buat Live Tiba Tiba Ada Yg Nak Tanya Apa Tips Utk Curang. Ini Jawapan Shuk Sahar

Tengah Buat Live Tiba Tiba Ada Yg Nak Tanya Apa Tips Utk Curang. Ini Jawapan Shuk Sahar

Nama pelawak terkenal Shuk Sahar sudah tdk asing lagi selepas berulang kali terpalit dengan kontroversi ‘panas’ melibatkan wujudnya orang ketiga yg dikatakan menjadi punca keretakan rumah tangganya.

Menerusi satu hantaran di TikTok yg dimuat naik oleh Gula_hatii, Shuk dilihat membuat Live di aplikasi berkenaan.

Di dalam Live tersebut, terdapat individu yg seakan memerlinya dengan meminta tips utk curang dengan pasangan mereka.

Walau bagaimanapun, Shuk menyatakan ia bukanlah perkara yg seronok baginya sehingga menyebabkan dia kini berasa tdk bahagia.

Tak best pun jadi macam aku. Tak best tak happy & bukan satu benda yg kalau lah aku boleh jadi baik aku pun tak tau lah nak cakap macam mana.

Yang mana mintak tips curang ni tak payah lah. Sebab korang kenal aku, korang boleh nampak aku ap4 yg aku buat so tak payah buat pun.

Dalam pada itu, pelawak berusia 35 tahun itu mengakui bahawa dirinya sudah curang berkali-kali dengan orang yg sama & menasihatkan orang yg menonton Live berkenaan supaya janganlah curang jika mereka sudah mempunyai keluarga.

Aku curang dengan orang yg sama tau berkali-kali. Mungkin ada yg curang dengan orang yg lain-lain cuma orang tak tahu.

Apa yg boleh aku bagitahu sejujurnya kalau orang tu dah ada family tak payah lah curang.

VIDEO:

Sumber : OH BULAN

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tdk akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tdk mampu utk memantau kesemua komen yg ditulis disini. Segala komen adalah hak & tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yg menarik & menghiburkan di bawah ini yg dikongsikan seperti berikut:

Media Harian menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

“Kereta Mercedes, Audi, Beg Tangan”- Pelakon Fatin Afeefa P4ksa Kekasih Cer4ikan Isteri?

Isteri kepada kekasih pelakon Fatin Afeefa mendedahkan sudah hampir tiga tahun pasangan ini menjalinkan hubungan …

Leave a Reply

Your email address will not be published.