Home / Semasa / [Video] Janna Nick Kngsi Aksl Main Buih, Sekali Benda Lain Yang Netizen Perasan | MyBlog

[Video] Janna Nick Kngsi Aksl Main Buih, Sekali Benda Lain Yang Netizen Perasan | MyBlog

Pelakon & pengacaraJanna Nick mendedahkan dia menerima banyak g4ngguan berb4ur luc4-h yg dihantar menerusi DM di akaun Instagram miliknya.

Menganggap ianya lumrah hidup sebagai selebriti, Janna berkata dia bersikap lebih matang serta mempedulikan perkara itu.

“Sebagai seorang selebriti, terima gangguan serta godaan dari lelaki ini biasa, terpulang bagaimana kita hendak melaluinya.

“Jujur cakap kalau saya buka atau baca DM memang banyak benda pelik-pelik. Ada ‘siput sedut’ (alat sulit). Semua ada.

“Tapi terpulang kepada kita nak repost, nak tularkan atau sebagainya. Saya pula memilih utk tdk mengendahkannya,” katanya.

Dalam pada itu, Janna mendedahkan dia pernah diganggu lelaki kurang sivman sehingga diekori sampai ke depan rumah.

“Saya pernah diekori seorang lelaki yg menunggu di depan rumah saya dari jam 8 malam hingga 4 pagi. Rupanya lelaki yg selama ini DM saya dengan benda pelik berulang kali.

“Nasib baik selama ini saya tdk pernah berjalan seorang diri & biasanya berdua atau ramai,” katanya.’

Dalam perkongsian terbaru, Janna Nick sekali lagi menarik perhatian netizan dengan mepamerkan aski main buih dalam tab mandi

Berlatar belakang lagu single terbaru, Janna Nick di lihat berendam dengan tab di penuhi buih berserta satu produk

Video :

JANGAN GATAL OK

Setakat artikal ini di tulis, video tersebut telah mencapai 276,969 ribu tontonan di IG

Dalam pada itu netizan tampil meninggalk komen meng3cam peri laku Janna Nick

“Dulu tak mcm ni pon” komen seorang netizan

Namun, ada juga dalam kalangan pengikutnya masih menulis komen suka & memberikan emoji hati.

Dani hang tengok bini duk beredam

Janna Nick Lancar MV Terbaru, Dini Schatzmann Nasihat Jangan ‘Gat4l’ Sangat

Pelakon & pengacara, Janna Nick telah melancarkan muzik video (MV) lagu keempatnya iaitu ‘Gat4l’, semalam. Lagu & lirik ciptaan Aepul Roza itu ternyata memberi nafas baharu buat Janna Nick utk permulaan tahun baru ini. Dengar kata Janna goda Shukri Yahaya, betul ke?

Kamu gatal!

‘Kamu gatal gatal gatal, bukankah kau sudah berpunya‘ antara bait lirik yg terkandung dalam lagu ‘Gatal’ nyanyian Janna Nick. Lagu tersebut dipercayai berkisahkan tentang seorang lelaki yg ‘gatal’ memikat wanita lain meskipun, sudah ada yg bertakhta di hati. Menerusi lagu genre ‘pop’ tersebut, Janna seolah memberi pesanan buat kaum lelaki agar jangan pernah cuba utk menjadi ‘gatal’. Meskipun, sejuta pilihan yg berada di depan mata, kaum wanita tdk akan mudah terpikat sekiranya lelaki tersebut memiliki sifat ‘gatal’.

Di ruangan komen, rata-rata peminat Janna Nick meluahkan rasa gembira apabila artis kesayangan mereka mengeluarkan single baru. Ujar para peminat, lagu ‘gatal’ ini berjaya menyerlahkan bakat Janna Nick sebagai pelakon & penyanyi. Bahkan, peminat turut berharap lagu tersebut bakal dijadikan ost drama di TV3.

Bakal lagu tema drama TV3 pula lepas ni.

Lirik dia best . boleh buat sound dekat Tiktok.

Lama dah tunggu lagu baru dari Janna. Akhirnya, terubat rindu.

Biarlah ap4 orang nak kata, Janna ada style sendiri. Takkan semua lagu nak serius saja. Paling penting menghiburkan!

Jangan gatal sangat boleh tak?

So proud of this girl right here. Whenever you set your mind on something, you will work so hard until you achieve it. That’s one of the things I admire about you. Will always be beside you as your biggest supporter. Jangan gatal sangat boleh tak?

Di Instagram, teman lelaki Janna Nick iaitu pelakon, Dini Schatzmann turut meluahkan rasa bangga melihat kejayaan teman wanitanya selepas melancarkan MV lagu ‘Gatal’ semalam. Menurut Dini, Janna seorang yg bekerja keras sekiranya mahu mendapatkan sesuatu. Semangat Janna utk terus berusaha merupakan salah satu faktor Dini tertarik kepadanya. Tambah Dini lagi, dia akan sentiasa berada di sisi Janna utk memberi sokongan. Dini sempat berseloroh & menyatakan kepada Janna agar jangan gatal sangat di akhir posting tersebut.

Sumber : http://limauasamboi.pw/

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tdk akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tdk mampu utk memantau kesemua komen yg ditulis disini. Segala komen adalah hak & tanggungjawab anda sendiri.

 


Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima kasih Dan Jangan Lupa Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Media Harian menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

7 Sebab Kenapa Pusat Beli-Belah Di Cyberjaya Ini Gagal Tarik Pengunjung | Article Update

Menyedihkan apabila melihat sebuah pusat beli-belah yg terletak di Cyberjaya kini seakan-akan lengang & sunyi …

Leave a Reply

Your email address will not be published.