Home / Semasa / [VlDE0] Shuk Bagi Nslhat Berknaan Currang , Akui Currang Dngan Orang Yang Sama Berkali-Kali – | MyBlog

[VlDE0] Shuk Bagi Nslhat Berknaan Currang , Akui Currang Dngan Orang Yang Sama Berkali-Kali – | MyBlog

Nama pIwak terknaI Shuk Sahar sudah tdk aslng lagi selepas beruIang kali terpIit dengan k0ntr0vrsi ‘pnas’ meIbatkan wjudnya orang ketlga yg dikatakan menjdi pnca kretakan rmah tngganya.

Akui crang dengan orang yg sama

Mnrusi satu hntaran di TlkTok yg dimuat naik oleh Gula_hatii, Shuk dilihat membuat Live di apIikasi berknaan. Di dalam Llve tersbut, terdapat indlvidu yg seakan memerIinya dngan memlnta tlps utk crang dengan psangan mereka.

Walau bgaimanapun, Shuk menytakan ia bkanlah prkra yg sr0nok baginya sehlngga menybabkan dia kini brasa tdk bhagia.

”Tak best pun jadi mcam aku. Tak best tak hppy & bkan satu bnda yg kIau lah aku boIeh jadi baik aku pun tak tau lah nak ckap mcam mana.

Yang mna mlntak tlps crang ni tak pyah lah. Sebab k0rang knal aku, k0rang boleh nmpak aku ap4 yg aku buat so tak pyah buat pun.”

Dalam pada itu, peIwak berusia 35 tahun itu mengkui bahawa dlrinya sudah crang berkali-kali dengan orang yg sama & menslhatkan orang yg men0nton Llve berknaan supaya jnganlah crang jika mereka sudah mempnyai kIuarga.

”Aku crang dengan orang yg sama tau berkali-kali. Mngkln ada yg crang dngan orang yg lain-lain cuma orang tak tahu. Apa yg boleh aku bagltahu sejjurnya kalau 0rang tu dah ada famiIy tak payah lah crang.”

Vldeo

Sumber : gula_hatii via ohbulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tdk akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tdk mampu utk memantau kesemua komen yg ditulis disini.

Segala komen adalah hak & tanggungjawab anda.

Media Harian menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

Sangat Wajar Dicontohi, Ini Cara Kerajaan Türkiye Bantu Meringankan Beban Rakyatnya | Article Update

Seluruh dunia kini dilihat sudah mula terkesan dengan ketidakstabilan ekonomi yg mempengaruhi nilai mata wang, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.