Home / Semasa / [Video] Ibu Kek4sih Minta Hantaran RM30,000, Lelaki Ini S4nggup Berpisah

[Video] Ibu Kek4sih Minta Hantaran RM30,000, Lelaki Ini S4nggup Berpisah

Setiap pas4ngan yg bercinta pasti impikan hubungan yg dibina kek4l hingga ke jinjang pelamin, namun lelaki ini terp4ksa melup4kan hasr4tnya itu k3rana tdk mampu memenuhi permint4an ibu kek4sihnya.

Menerusi satu vide0 tul4r di TikT0k, Ahmad Syahriman berkata dia hanya memiIiki pendap4tan pendapatan sederhana & tdk mampu menyediakan w4ng hant4ran sebanyak RM30,000 yg diminta.

Menerusi vide0 dik0ngsikan, Syahriman memvat naik gambar memap4rkan dirinya dipercayai bekerja sebagai pegawai pemeriksa kesih4tan sedang melakukan tug4san r0ndaan.

TWITTER KLIK DISINI

Tid4k mampv menvnaikan pemintaan tersebut, Syahriman berkata dia terp4ksa melep4skan kekasihnya serta mendoakan agar g4dis itu dipertemukan dengan jodoh lebih baik.

Perk0ngsiannya mendapat pelb4gai re4ksi daripada n3tizen yg terkejut dengan jumlah wang hant4ran yg diminta serta mendoakan jejaka itu dipertemukan dengan wanita lebih baik.

Dalam pada itu, ramai yg tdk bersetuju dengan jumlah hant4ran yg diminta apatah lagi ia membeb4nkan pih4k lelaki. Tidak kurang juga, ada yg bersetuju dengan tindakan lelaki itu ‘angk4t kaki’ serta mengatakan ada hikm4h diseb4lik kej4dian.

KOMEN NETIZEN

SUMBER: TikTok mr_syahriman / Newskini

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page MediaHarian Ya.

PERHATIAN: Pihak MediaHarian tdk akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tdk mampu utk memantau kesemua komen yg ditulis disini. Segala komen adalah hak & tanggungjawab anda sendiri.

Media Harian menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

“Mata Fazura Muka Iras Fattah” – Sambut Hari Jadi Kedua, Kecomelan Fatima Dipuji Ramai

Nama pelakon Fattah Amin kian menjadi sebutan setelah karakter yg di bawanya di dalam filem …

Leave a Reply

Your email address will not be published.