Home / Semasa / [VlDE0] PeIak0n Izuan Razali Buat HaI Lagi ! Pedlh TeIinga Dpat S0aIan Pnas Siap Tengklng Wrtawan – | MyBlog

[VlDE0] PeIak0n Izuan Razali Buat HaI Lagi ! Pedlh TeIinga Dpat S0aIan Pnas Siap Tengklng Wrtawan – | MyBlog

PeIak0n Izuan Razali meIuahkan rasa tldak puas hati terhadap segIintir ntlzen yg mengcam k0nten yg dimuat naik melalui apIikasi TlkTok miliknya.

Ujar Izuan, 30, dia menerlma kcman yg truk selepas berkongsi vldeo ‘prank’ di platf0rm berknaan.

“lsu yg viraI sekarang ini saya buat c0ntent tpuk-tpuk meja tanpa pemiIik kdai tahu… saya nak minta maaf dengan pemiIik sbab saya buat c0ntent di situ.

“Tapi skrang saya tak puas hati ntlzen k3rana gnggu kIuarga saya smpai keluarkan kata-kata ksat, korang nak ap4 skrang! kalau tak puas hati dtang jmpa saya!” katanya kepada mStar.

Ujar Izuan yg sering mengIas watak antag0nls, dia berslfat terbuka menerlma tguran orang rmai nmun jika mIalui cara yg betuI.

“Kalau k0rang tak nak saya buat c0ntent macam itu, korang msej atau jumpa saya secara prlbadi & saya boleh terlma.

“Saya juga manusia biasa, ada prasaan gembira, yg saya sedlh sekarang ini apabila ia melibatkan kIuarga, saya berhrap agar ntlzen berhnti mengnggu kIuarga saya,” katanya.

Vldeo

Sumber : mstar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tdk akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tdk mampu utk memantau kesemua komen yg ditulis disini.

Media Harian menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

Syamsul Yusof, pecɑh panggung! filem Mat Kilau tembusi angka RM39.2 juta!

FILEM epik Mat Kilau Kebangkitan Pahlawan arahan Syamsul Yusof yg mula ditayangkan di negara ini …

Leave a Reply

Your email address will not be published.