Home / Semasa / “Saya Rasa Tak Bahagia” Syuk Sahar Ded4hkan Sesuatu Tentang Rumah Tangganya

“Saya Rasa Tak Bahagia” Syuk Sahar Ded4hkan Sesuatu Tentang Rumah Tangganya

Kontroversi melibatkan pelawak terkenal, Shuk Sahar berhubung perg0lakan rumah tangganya bukanlah sesuatu yg baru.

Rumah tangga pelawak Shuk Sahar sering menjadi perhatian ramai apabila isterinya, Rossa Serra sering berkongikan luahan hati serta mendedahkan wujudnya orang ketiga.

Sudah beberapa kali dia ‘kant0i’ cur4ng dengan wanita yg sama sehingga isterinya mengambil tindakan mahk4mah bagi menyelesaikan masaIah ini.

Selepas sekian lama menyepi daripada media sosial, Shuk Sahar akhirnya buat satu Live di TikTok mengakui berkali-kali cur4ng dengan isterinya.

Live TikTok itu dikongsikan semula oleh satu akaun TikTok menggunakan nama @gula_ hatii. Menerusi Live tersebut, Shuk berkata tindakannya itu tdk membuatkan dirinya bahagia.

Dia sendiri tdk mengetahui bagaimana mahu mengungkapkan & menasihatkan agar orang yg sudah berkeluarga tdk perlulah mengikut sepertinya k3rana ia bukan sesuatu yg perlu dibanggakan.

Kata Shuk, ada yg meminta tips utk cur4ng, namun pelawak itu meminta supaya menghentikan niat tersebut supaya jangan jadi sepertinya.

“Apa yg saya boleh nak cakap satu je, tak best, tak happy. Kalaulah aku boleh jadi baik. Tak best pun. Yang mana nak minta tips cur4ng, tak payahlah,” katanya.

VIDEO:

Shuk turut menitipkan nasihat kepada mereka yg sudah berkahwin & berkeluarga supaya tdk mengikut sepertinya.

“Tak payah buat pun. Aku curang dengan orang yg sama berkali-kali. Mungkin ada yg cur4ng dengan orang lain. Tapi kalau dah ada family janganlah cur4ng,” katanya.

Baru-baru ini, Shuk telah mendapat perhatian ramai semula apabila video kereta yg dinaikinya terb4bas masuk ke dalam parit menjadi bualan.

Komen-komen yg diterima di video tersebut nyata ‘pedas’ apabila mem3rli pelawak itu dengan bertanyakan doa siapakah yg telah dimakbulkan susulan kecur4ngan demi kecur4ngan yg dilakukan.

Menjengah ke ruangan komen, warganet mulai meninggalkan pelbagai maklum balas dengan rata-rata ger4m melihat tindakan Shuk mencur4ngi isteri.

Mereka juga meminta agar selebriti berkenaan mengambil ikhtibar & mengikuti jejak langkah Aliff Aziz yg tdk mensia-siakan peluang yg diberikan utk kali kedua.

KOMEN NETIZEN:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : TikTok, malay.news,rotikaya.com

PERHATIAN: Pihak kami tdk akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tdk mampu utk memantau kesemua komen yg ditulis disini. Segala komen adalah hak & tanggungjawab anda sendiri

Media Harian menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

“Boleh Selesai Tanpa Libatkan Media..”, Amelia Perjelas lsu Sebenar , Dapat Sokongan Rakan Artis – | Article Update

“Perkara ini boleh diselesaikan secara tertutup tanpa melibatkan media & orang awam” Baru-baru ini, penerbit terkenal, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.