Home / Semasa / Anak Lelaki Kak Long Cerita Kejadian Sebenar Dalam 7Eleven, Rupa-Rupanya Dituduh Curi Mainan, Dakwa Siap Diugut

Anak Lelaki Kak Long Cerita Kejadian Sebenar Dalam 7Eleven, Rupa-Rupanya Dituduh Curi Mainan, Dakwa Siap Diugut

PERMOHONAN maaf Kak Long atau Wan Nor Baizura k3rana bersikap kasar nampaknya gagal memberi impak kepada orang apabila dia terus menerima kecaman.

Menerusi temubual dengan mStar, Kak Long bagaimanapun berkata dia memaafkan semua pihak yg melemparkan kata-kata kesat terhadapnya & keluarganya.

Malah kata Kak Long, dia sedia utk berubah ke arah yg lebih baik selepas ap4 yg terjadi.

Dalam pada itu anak lelaki Kak Long dikenali sebagai Adam yg berusia lapan tahun berkata dia pada mulanya masuk ke kedai serbaneka tersebut utk membeli air.

Namun tanpa disangka, Adam mendakwa kakitangan kedai berkenaan menuduhnya ingin mencuri mainan serta mengugut utk membawanya ke balai polis.

Ikuti video yg disediakan bagi mendapatakan gambaran sebenar di pihak Kak Long & anak lelakinya.

Antara Komen2 Netizen,

Dia punya amuk mengalahkan amuk yeah yeah..macam dia sorang ada anak atas dunia ni. Ironinya, kalau sayang ke anak maka didik anak dengan baik, ajarkan bahasa baik-baik ni tak..anak dengan mak sama naik..oh ya laki pun sekali..ingat sweet ke se family mulut puaka..erm. Dok leh tebing main saye, kene ke saye kekgi saye letok mulut tepi pitu degunggg tutup rapak jik.

Kita ambk lah pengajaran lps2. Kebanyakkan di Malaysia jadi pelakon, jadi penyanyi bukan sbb bakat tap badoh eh bodoh. Ada org kena viralkan diri dia dulu, baru dia dpt ap4 dia nak. Tp itulah, kalau takde org support takkan ada org bodoh. Kita dok support benda2 ginilah yg ada bks PA bole masuk big stage, ada yg jd pelakon hasil bad marketing (mls sbut nama) dll. Duduk di negara kls 1 jgn harap dpt tmpt dlm industri. Slmt lah duduk Malaysia, bakat belakang kira jnji followers ig melebihi 1J.

PErcaya ckp anak….silap2 20 tahun lgi kuar media anak sembelih ibu pernah viral suatu ketika dlu di 7eleven….syg anak tangan2kan bukan mengajar jdi anak biadap

Kak..ikhlas tak ikhlas minta maaf…atau sbb kena kecam baru minta maaf..ni viral pulak maki staff kfc punca ais batu je kak oii

Puas hati dapat jadi retis? Wartwan dh cari anda..itu impian kamu kan nenek..nanti dah jadi artis..jangan lupe anak pulak,k3rana dia anda famous tau.

Orang lain elok je pegi makan kfc beli barang kat 7e , sampai kat ko jer tiber ada masalah ntah pape… hauk la perangai ko kak

cukup2 la….kak long oiii….org lain pun syg ank jgk….selidik dulu bru g serang…..mcm kak long sorang ja ada ank….kak long nk glamor katakn

Mengikut cerita wakil dr 7eleven ,pekerja bkn menuduh tapi kwn Dia yg ckp anak kak Long ni ambik brg ( curi mainan klau xsilap ) so org tu tanyalah Kat anak Dia .Anak kak Long ni plk terus balik bagitau Mak Dia blablabla smpailah terjadinya kejadian mengamuk anak beranak dlm 7eleven tu .Sya rasa anak Dia ni terlebih kuah crta dr isi ke maknye ,Tgk gayapun jns bdk manja tak blh ditegur ,biadap mmberontak

Kak….lagi banyak akak sembang,lagi ramai kecam akak..better akak senyap je kak…orang xsakit hati..akak xsakit hati..org xdpt dosa kecam akak,akak xdpt pahala org kecam akak..penat kak penat…hari ni crita lain..lepas tu esok lusa tulat tulen tubing kluar crita lain… 

Sumber Mstar/RJ

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tdk akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tdk mampu utk memantau kesemua komen yg ditulis disini. Segala komen adalah hak & tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yg menarik & menghiburkan di bawah ini yg dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih

Media Harian menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

“Kahwin Muda Sewaktu Umur 19 Tahun”- Tegar Dedah Punca Sebenar Dia Cer4ikan Isteri

SELEPAS dua tahun mendirikan rumah tangga, penyanyi Tegar Septian mendedahkan sudah bercerai dengan isterinya, Sarah Sheilka. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.