Home / Semasa / Macam Mana Mak Didik Anak..” Netlzen ‘dikorek’ Vldeo Llve KakLong, anak Panggil KakLong Kamblng

Macam Mana Mak Didik Anak..” Netlzen ‘dikorek’ Vldeo Llve KakLong, anak Panggil KakLong Kamblng

Sejak beberapa hari lalu, tular akan video seorang ibu yg dikenali dengan nama Kak Long Kosmetik memrahi pekerja di kedai serbaneka 7 Eleven gara-gara tdk berpuas hati anaknya ditvduh mencurl.Anak panggil Kak Long Kambing?Disebabkan tindakan wanita & anaknya itu tldak disenangi ramai, Jabatan Netlzen Negara nampaknya telah ‘mengorek’ kembali video-video lamanya.

Terbaru, satu lagi vldeo wanita berkenaan mendapat perhatian ramai apabila anaknya memanggil dirinya kambing di sebuah satu live Facebook. Menerusi video yg dimuat naik kembali oleh pengguna TlkTok dikenali sebagai @eijasweet94 yg memaparkan Kak Long Kosmetik sedang bersolek ketika live di Facebook miliknya.

Dalam video tersebut juga dapat dilihat wanita berkenaan bertindak menegur anaknya k3rana bising & mengganggu. Bagaimanapun, tldak disangka anaknya itu memanggil Kak Long Kosmetik sebagai kambing k3rana dipercayai tldak berpuas hati dengan tegvran ibunya.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet seakan mempersoalkan didikan wanita berkenaan terhadap anaknya. Selain turut berseloroh tak mahu membeli produk jualannya.Mak pun dia panggil kambing

Takvt nak beli dekat dia

Ger4m tengok gelak anak dia

Sumber : Redaksi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima KasihJom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.Pihak kami juga tdk mampu utk memantau kesemua komen yg ditulis disini.Segala komen adalah hak & tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yg menarik & menghiburkan di bawah ini yg dikongsikan seperti berikut:

Media Harian menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

Larangan Menjual Air Zamzam – Denda Tidak Lebih RM10 Ribu, Penjara Tidak Lebih 2 Tahun | Article Update

Bahagian Keselamatan & Kualiti Makanan, Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) hari ini telah mengeluarkan satu peringatan …

Leave a Reply

Your email address will not be published.