Home / Semasa / “Nampak Jelas Dia Dit0lak..” Akhlrnya Pengurus Sendiri Mengaku Terb0ngkar Slepas Teng0k Cctv | MyBlog

“Nampak Jelas Dia Dit0lak..” Akhlrnya Pengurus Sendiri Mengaku Terb0ngkar Slepas Teng0k Cctv | MyBlog

Nampak gaya rakyat Malaysia masih lagi mengikuti perkembangan inslden tercampak bot yg telah meng0rbankan seorang pelakon Thailand, Tengmo Nida Patcharaveerapong.

Malah saban hari, ada saja individu yg boleh menjadi translator bantu utk menerangkan tentang bukti-bukti terkini mengenai kejadian penuh mlsteri berkenaan.

Saluran TV Amarin terus diterbitkan imej dipercayai bukti baharu klsah pelakon Tangmo Pattaratida terjatvh di Sungai Chao Phraya.

Secara khusus, saluran TV ini melaporkan pada a klip diambil dari rakaman CCTV yg pelik tindakan Gatick – pelakon pengurus.Flying Leaf” dengan subjek Robert di subuh pada 00:46 minit pada 25 Februari dua orang berjalan dari kawasan berhampiran Phibulsongkram 1 jeti ke lorong di permulaan jalan.

Ini adalah masa selepasnya Tangmo jatvh ke dalam sungai. Semasa pasukan penyelamat sedang mencari pelakon, CCTV merakam detik Gatick sedang berjalan bersama Robert di sebuah lorong kecil.

Seterusnya, kedua-duanya pergi ke kaki jalan pada awal jalan & telah diambil oleh sebuah kereta putih. Orang ramai mempersoalkan ke mana perginya kedua-duanya satu sama lain selepas kemlangan Tango.

Gatick & Robert pergi bersama pada 00:46 pagi pada 25 Februari selepas Tango jatvh ke dalam sungai.

Mereka berdua menaiki sebuah kereta putih & meninggalkan kereta itu marina.

Ini membuatkan orang ramai mempersoalkan Gatick kesakslan sebelumnya. Dalam keterangan terdahulu, Gatick berkata demikian, selepas pasukan penyelamat tiba di marina, kumpulan itu “pulang ke rumah” Gatick sendiri masuk ke dalam kereta utk pergi Rumah Tango k3rana bimbang tentang rumahnya anak perempuan ditinggalkan sendirian.

Namun, dalam CCTV di kediaman Tango pada awal pagi 25 Februari, masa selepas pelakon itu kemlangan. Gatick memandu dirinya kembali dalam sebuah kereta hitam pada 3:36.

Bukti terbaru juga, nampak jelas seperti Tengmo

ditolak dari bot oleh individu lain Selain itu, terdapat juga satu rakaman CCTV lain yg sempat tersebar & menjadi tanda tanya.

Dalam video yg diambil dari sebuah CCTV sekitar kawasan kejadian, kelihatan seperti Tengmo telah dit0lak dari bot dinaikinya oleh seorang individu lain.

Khabarnya, pihak p0lis juga telah menjumpai sebuah bot yg sebenar-benarna terlibat dalam inslden tersebut sebelum ditukar oleh svspek.

Vlde0 Cctv bukti terbaru :

https://vt.tiktok.com/ZSeEWWDUq/

Sumber : blogtuan.info , Kisah Dunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tdk akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tdk mampu utk memantau kesemua komen yg ditulis disini. Segala komen adalah hak & tanggungjawab anda sendiri.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima kasih Dan Jangan Lupa Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Media Harian menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

Pelakon Lufya Omar Dibel4sah Lelaki Mencvlik Anaknya, Lihat Apa Terjadi Selepas Itu

“Seorang lelaki Melayu yg bersifat dayus telah memukul saya menggunakan batang kayu di kepala, badan …

Leave a Reply

Your email address will not be published.