Home / Semasa / Netizen terkejut isteri Remy sebenarnya mempunyai 4 orang anak dah? Ini penjelasan tuan punya badan.. | MyBlog

Netizen terkejut isteri Remy sebenarnya mempunyai 4 orang anak dah? Ini penjelasan tuan punya badan.. | MyBlog

Persoalan Netizen Kononnya Isteri Dah Mengandung, Siap Nampak ‘Baby Bump’

Kecoh di media sosial minggu lalu apabila ramai netizen mendakwa ternampak ‘baby bump’ dalam sebuah video milik isteri pelakon Remy Ishak iaitu Ezza Yusof.

Kebanyakan netizen mendakwa terdapat perubahan bahagian perut dalam satu sebuah video Ezza yg sedang memperagakan sepasang kasut jenama miliknya.

Susulan itu, ramai yg mengucapkan tahniah kepada pasangan berkenaan biarpun tiada sebarang pengesahan daripada kedua-dua pihak.

Terbaru, Remy akhirnya tampil memperjelaskan segala ‘teori’ yg telah berlegar di fikiran peminatnya.

Menurut Remy, ketika mendapat tahu mengenai reaksi netizen di posting tersebut, kedua-dua mereka hanya mampu ketawa & pada masa sama terhibur.

“Sebenarnya anak ada empat orang…tapi anak kucing lah.

Memang haritu kecoh tentang isteri saya mengandung, kami tergelak-gelak bila baca.

“Belum ada rezeki lagi lah, tak ada pun, tak ada isi lagi belum ada rezeki.

“Tunggu la nanti if ada rezeki, tahun depan ke,” katanya.

Jelasnya, kedua-dua mereka ketika ini juga tdk terlalu memikirkan soal anak memandangkan masing-masing agak sibuk dengan kerjaya.

“Lagi pun dua-dua sibuk dalam karier masing-masing. Isteri sibuk dengan perniagaan nak pula dekat Ramadan ni.

“Saya pula sibuk dengan penggambaran, so kami sendiri tak ada masa nak fikir ada anak/

“Ada la terfikir, tipulah kalau tak fikir langsung. Taoi tak terlalu berat utk kami fikirkan,” katanya.

Ditanya sama ada timbulnya rasa geram apabila netizen membuat spekulasi sebegitu, Remy merasakan yg mereka hanya mahu mengambil tahu.

“Tak geram sebab mereka tak tahu, jadi mereka nak tahu.

“Saya pun gelak sebab wife kuat makan tapi dia cakap bukan. Baju yg dipakai besar.

“Kalau betul ada, saya pun happy nak share dengan semua orang. Anak lelaki ke anak perempuan, of course saya happy.’

“Tunggu la tahun depan ke, tahun ni macam tak ada ‘cahaya’ je. Doa-doakan,” katanya.

Remy berkata demikian ketika ditemui pada majlis pemeteraian kerjasama jangka masa panjang antara Astro dengan novelis prolifik Siti Rosmizah Semail menerusi syarikatnya SR One Sdn Bhd.

Difahamkan, kolaborasi tersebut menunjukkan keazaman Astro dalam mengukuhkan lagi kedudukan syarikat penyiaran tersebut sebagai hab utama negara utk pembikin-pembikin drama mahupun kandungan yg berprestij dengan mengunci empat buah novel hasif nukilan penulis prolifik.

Empat karya novel itu termasuklah Jangan Menangis Cinta, Andai Itu Takdirnya 1&2 serta Takdir Itu Milik Aku yg bakal menemui peminat-peminat drama di Astro bermula bulan Mac in sehingga 2023.

Sumber – Gempak.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tdk akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tdk mampu utk memantau kesemua komen yg ditulis disini. Segala komen adalah hak & tanggungjawab anda sendiri.

 


Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima kasih Dan Jangan Lupa Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Media Harian menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

Penduduknya Berpendapatan Tinggi Tapi Banyak Masalah Bantut Dan Obesiti? | Article Update

“Ada sesuatu yg tdk betul kenapa Putrajaya dikenali antara yg mempunyai pendapatan tinggi di Malaysia …

Leave a Reply

Your email address will not be published.