Home / Semasa / “Siang Td Elok Llve Gelak2 Dgn Peminat..” Netlzen Tangkp Vldeo KakLong bergadvh lagi

“Siang Td Elok Llve Gelak2 Dgn Peminat..” Netlzen Tangkp Vldeo KakLong bergadvh lagi

Individu bernama Wan Noor Baizura atau mesra disapa Kak Long kini dilap0rkan netlzen mengamvk lagi?, Kali ini bertempat di simpang jalan berhadapan sebuah restoran, individu yg menularkan video tersebut tldak menaflkan dkwaan tersebut.

“Kenapa lagi ni Kak Long?” Dalam video dikongsikan @sharulhakimi, dia menunjukkan rakaman pergaduhan wanita dipercayai Kak Long yg bergadvh di tepi sebuah kereta jenis MPV.Dapat dilihat, bagaikan ada pertelingkahan yg berlaku apabila keadaan tegang memenuhi suasana di kawasan tersebut.

“Eh ni sama dengan baju live tadi?” Rata-rata netlzen mula yakin flgura tersebut merupakan wanita berkenaan memandangkan Llve nya di Facebook terdahulu memakai baju dengan tudung berwarna sama.

“Tk habis2 lagi…” Ruangan komen dipenuhi dengan kata-kata netlzen yg kcewa k3rana wanita berkenaan masih lagi bersikap lantang & negatlf sedemikian.

“Nampak macam sama.”

Namun begitu, sehingga kini belum dapat dipastikan kesahihan kebenaran ini, adakah wanita tersebut benar-benar Kak Long seperti yg dimaksudkan.

Difahamkan, dalam live tersebut, Kak Long menunjukkan dirinya terlampau gembira hingga menimbulkan rasa kurang senang dalam diri netlzen yg menyifatkan kelakuannya sebelum ini adalah dengan niat utk ‘views’ sahaja.

Promote ayam, cakap boleh review kalau nak, dm je…Dalam pada itu, dapat dilihat reaksi Kak Long yg terlampau teruja apabila dia menerima banyak ‘subscriber’ & ‘viewers’ hingga membuka ruang untuknya melakukan ‘review’ dalam Facebook.

Kak Long juga difahamkan sedang mempromosikan ayam yg sedang dijual kini, agar ramai yg singgah membeli.

“Aku dah famous, to je niat dia sebenarnya…”Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netlzen merasa tldak senang dengan slkap Kak Long yg disifatkan hanya mengejar popular memandangkan sikapnya sebelum ini yg negatlf & suka memakl.

Dalam pada itu, ramai yg memberi reaksi bagaikan tak pugs hati dengan segala komen-komen live di Facebook wanita tersebut.

Terbaru, seorang pemilik sebuah kedai makanan dikatakan telah memuat naik video Kak Long Kosmetik bersama anaknya yg sedang membuat ‘review’ makanan.

Menerusi satu video yg dimuat naik oleh pengguna Twitter @AyamAcc memaparkan Kak Long Kosmetik bersama anaknya & juga sedulang makanan di hadapannya di sebuah restoran.

Sumber : Redaksl

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima KasihJom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.Pihak kami juga tdk mampu utk memantau kesemua komen yg ditulis disini.Segala komen adalah hak & tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yg menarik & menghiburkan di bawah ini yg dikongsikan seperti berikut:

Media Harian menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

“Mata Fazura Muka Iras Fattah” – Sambut Hari Jadi Kedua, Kecomelan Fatima Dipuji Ramai

Nama pelakon Fattah Amin kian menjadi sebutan setelah karakter yg di bawanya di dalam filem …

Leave a Reply

Your email address will not be published.