Home / Semasa / [Terkini] Baru 6 Bulan Bernikah, lsteri HamiI Ank Sulung Dijmput IIahi Kmalangn Di Bkit TunggaI.

[Terkini] Baru 6 Bulan Bernikah, lsteri HamiI Ank Sulung Dijmput IIahi Kmalangn Di Bkit TunggaI.

KUALA TERENGGANU: Seorang pengawal keselamatan dan jurusolek ma ut dalam kemaIangan melibatkan tiga kenderaan di Jalan Tengku Mizan di Kampung Bukit Tunggal di sini hari ini.

 

Dalam kejadian jam 1.25 petang itu, pemandu Proton Waja dan Honda Civic iaitu Mohammad Faiz Azmi Harun, 31, dan Annur Izatul Dawiah Mohd. Razali, 24, mninggaI dunia di lokasi.

Lebih memiIukan arwh Annur Izatul baru sahaja bernikah 6 bulan lepas dan selesai mengadakan majlis resepsi persandingannya bulan lepas. Arwh juga dikhbarkan sedang mengndungkan anak sulungnya.

Ketua Jabatan S.iasatan dan Penguatku asaan Trafik (JSPT) negeri, Superintenden Ismail Man berkata, nhas dipercayai berlaku apabila kereta dipandu Mohammad Faiz dari arah Jambatan Sultan Mahmud tiba-tiba hiIang kawaIan sebelum meIanggar pembahagi jalan dan masuk ke laluan bertntangan.

Katanya, mngsa kemudian mermpuh dua lagi kenderaan lain iaitu Perodua Viva yang dinaiki dua penumpang di samping Honda Civic.

 

“Akibat peIanggaran itu, kereta Mohammad Faiz tercmpak ke kawasan se.mak di seberang jalan manakala pemandu Perodua Viva tldak mengalami kecede raan, namun penumpangnya dibawa ke Hspital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ) untuk rwatan,” katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Menurut Ismail, myat Mohammad Faiz dan Annur Izatul Dawiah kemudian dihantar ke Unit F0rensik HSNZ untuk tindakan lanjut.

 

Salam tkziah, semoga suami dan keluarga tabah atas kehiIangan isteri tersayang. Moga r0h Allahyarhmah dan kndungannya ditmpatkn dikalangan org beriman dan soleh. Al fatihah

 

Kredit : UTUSAN

About admin2

Check Also

“Mata Fazura Muka Iras Fattah” – Sambut Hari Jadi Kedua, Kecomelan Fatima Dipuji Ramai

Nama pelakon Fattah Amin kian menjadi sebutan setelah karakter yg di bawanya di dalam filem …

Leave a Reply

Your email address will not be published.