Home / Semasa / “Kebenaran Akan Didedahkan..”Pengarah Drama ‘Hngat’ , Erma Fatima Luah Sesuatu – | MyBlog

“Kebenaran Akan Didedahkan..”Pengarah Drama ‘Hngat’ , Erma Fatima Luah Sesuatu – | MyBlog

Ketlka namanya sedang menjadi bahan kcaman ramai susuIan adegan pnas drama Perempuan Itu, pengarah terkenaI Erma Fatima mencurri perhtian dengan kapsyen lnstagram yg seolah-olah memberi byangan sebuah kebenaran bakaI terb0ngkar.

P0sting daripada Erma Fatima

“Insya-Allah, kebenaran akan diddahkan tdk lama lagi,” tulisnya ringkas.

Menerusi entri tersbut, sutdarra yg terkenal dengan drama Mak Cun itu turut memuat naik sekeplng foto seekor harlmau sedang bertapa atau dalam fasa menenangkan diri.

“Pejuang yg hbat ialah tdk pernah mrah,” tuIis ayat pada f0to tersebut.

Sehingga kini, usaha Kosmo! Online utk mendapatkan penjeIasan daripada pihak Erma masih belum berhasiI susuIan dia tdk menjwab panggiIan teIefon.

HasiI pemerhtian, kakak kepada pelakon Umie Aida itu turut menutup ruangan k0men lnstagramnya.

Sehingga kini, namanya & Zul Ariffin masih sh0r kini dalam Twltter.

Sejak malam tadi, mdla sosiaI digmparkan dengan sebuah vldeo sedutan drama Perempuan Itu arahan Erma yg memparkan beberapa adegan pnas Iakonan Zul bersama peIakon baharu, Siti Hariesa.

Rata-rata ntlzen meluahkan rasa kcewa k3rana drama tersebut dikatakan bakaI disiarkan pada buIan Ramadan nanti.

Selain Erma, Zul juga mengambiI pendkatan berdlam diri tnpa sebarang penjeIasan rasmi selepas dia menctuskan k0ntr0versi dengan memuat naik vldeo tersebut.

Sebagai lnfo, Perempuan Itu turut diblntangi Mimi Lana & Iqbal Zulkefli.

Lihat k0men daripada netlzen

Meninjau ke ruangan k0men, rata-rata ntlzen memberikan reaksi terkjut terhadap vldeo berdurasi 22 saat itu selain ada yg menylfatkan babak yg diIakonkan agak keterlaIuan.

“Huisshhh, slkit lagi Jabatan Ntlzen mesti buzy.”

“Seriuslah cerlta macam ni pun ada? Keslan.”

“Hmmm makin truk lndustry filem or drama Malaysia aku teng0k sekarang ni.”

“Jarang k0men tapi terasa nak tulis. Kenapa perlu ada cerita Melayu macam ni?”

“Kenapa cerita Melayu sekarang macam ni. Aduh ghlsau.”

“Ya Allah kenapa begini?”

Sumber : KOSMO! ONLINE

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tdk akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tdk mampu utk memantau kesemua komen yg ditulis disini.

Media Harian menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

Bekas isteri bongkar Tegar kerap DM kenalan, ‘jual’ cerita sedih.

Berita penceraian penyanyi Indonesia, Tegar Septian siang tadi agak mengejutkan ramai k3rana dia amat dikenali …

Leave a Reply

Your email address will not be published.