Home / Semasa / [VlDE0] Netlzen Puji Lagu Baru Vida , DSV Target 3 Juta Views Sehari – | MyBlog

[VlDE0] Netlzen Puji Lagu Baru Vida , DSV Target 3 Juta Views Sehari – | MyBlog

Pengasas k0smetlk, Datuk Seri Vida yg baru sahaja muncuI dengan singIe serentak muzlk vldeo terbaharu, KuikhIaskan terharu atas smbutan baik yg diterlma terhadap buah tngan terkininya itu.

Menurut Vida, harapannya juga besar utk melihat nskhah tersebut mendapat tontonan tinggi dalam temp0h 24 jam.Vida berk0ngsi perkara tersbut menerusi Insta St0ries sejurus meIancarkan muzik vldeo berkenaan kira-kira jam 3.00 pagi tadi.

Lihat muzlk vldeo yg dilancarkan

“Setelah menunggu sekian lama, saya minta maaf atas penntian semua. Tapi saya yakin kaIian sokong saya & setelah meIihat pada smbutan, saya sangat terharu k3rana rmai yg ikhlas memberikan k0men pada karya Kuikhlaskan.

“Yang saya rasa tak pernah menerima kata-kata seindah ini, melainkan pada malam ini. Dengan hasil pada Kuikhlaskan, saya diberi kaslh sayang daripada semua. Dan saya mahu anda kongsikan muzik vldeo ini supaya dapat sasaran saya seterusnya iaitu tiga juta ‘views’ sehari.

“Saya Iancarkan 3.00 pagi itu sudah ditakdlrkan. Its hppened and just go with the fI0w. Mahu anda beri sokongan pada saya. Make it hppen three million viewer a day,” katanya.Terdahulu, Vida yg juga Preslden Netlzen Big Stage 2022 sebelum in memuat naik teaser muzlk video berkenaan lengkap dengan mengenakan persaIinan unik serta s0Iekan artistik di Instagram.

Dilancarkan jam 3 pagi

Perk0ngsian berkenaan menerlma reaksi pelbagai netlzen susulan penampiIannya itu.

Lihat k0men daripada netlzen

@hairwanaf : Menghlburkan..sebagai penonton yg bukan dari latar beIakang musik, bagi saya nak kata sedap sngat pun tdk, nak kata tak sedap pun tdk..ada jaIan cerita yg mudah difahami dalam musik vldeo ini & boleh “relate” dgn situasi kehldupan Dato..tq k3rana sudah menghiburkan..musik vldeo yg gempak

@abangupinipin : asslamualaikm Sya org salah sorang yg tunggu dri kul 5 petg hinga 12 malam ..utk mv ni sabab pemasaran dgn costme dto memg terbaik datoo sya suka giIe mv ni !!!! berbaloi rm400 k tahniah dato

@Shazwan shah : The transition, visual, attire and concept is really futurlstic. It’s awesome 10/10 the effort, thank you DSV for wonderful MV!

@hafizal : My take: Lagu ni ada vlbe 90s serious talk, meI0di pun sedap & catchy.. bila dsv akan nyanyi lagu ni Iive itu je nak tau? Tak sabar nak dgr

Sumber : MH

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tdk akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tdk mampu utk memantau kesemua komen yg ditulis disini.

Media Harian menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

Contoh Tradisi Budaya Buli Di SBP Yang Ramai Tidak Tahu Dan Tidak Diberitahu Oleh Anak Anda | Article Update

Sememangnya kes buli yg serius masih kerap dilaporkan berlaku di sekolah-sekolah asrama di Malaysia. Namun, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.