Home / Terkini / Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.

Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.

Pelbagai ragam dan tingkah laku yang ditunjukkan pemandu-pemandu di lebuh raya.

Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.

Melalui satu perkongsian di Facebook Muhammad Saifulzaman Sabirin, dia yang sedang memandu dan cuba memotong lori tersebut terkejut apabila pemandu lori itu tiba-tiba membaling objek dipercayai mengandungi air kencing ke atas keretanya.

Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.

Masa kejadian tersebut difahamkan berlaku semalam tetapi lokasi tidak dapat dipastikan.

Rata-rata wargamya turut bersimpati dengan nasib yang menimpa beliau dan mengarahkan pemandu kereta membuat laporan polis.

” Buat report pul, mana boleh buang benda ikut suka hati bukan air kencing je, tiada adablah, pantang betul akak kalau orang suka buang benda keluar bahaya betul.

” Bukan sebab cermin boleh pecah kita pun kalau terkejut boleh terpusing stereng refleks kan, naya anak bini dalam kereta. Allahuakbar tak terbayang, moga kita sentiasa dalam lindunganNya selalu,” kata Haslinda Hj Abas

” Aduhai memang kurang ajar namanya, ambil tindakan selanjutnya,” jelas Norezah Amari.

Sementara itu, Nana Red Giantss menyatakan kesyukuran bahawa pemandu serta keluarganya selamat daripada sebarang kemalangan susulan daripada insiden itu.

” Kurang ajar, syukur Alhamdulillah korang tiada apa-apa,” ujarnya.

Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.Video pemandu lori membaling bungkusan mengandungi air kencing ke arah kereta, akhirnya terima padah.

Tonton Video:

About admin2

Check Also

Video Ini Tunjuk Perbezaan Layanan ‘Double Standard’ Antara Mat Saleh Dan Mat Nepal Oleh Rakyat Malaysia

Boleh dikatakan apabila content creator dari negara barat datang melancong ke Malaysia atau berniaga di sini atau boleh bercakap dalam …

Leave a Reply

Your email address will not be published.