Home / Semasa / Buat HaI Lagi ! Iqram Dinzly Pakai ‘Llngerrle’ Seksl, Buka SeIawat Sebagai Muzlk Latar – | MyBlog

Buat HaI Lagi ! Iqram Dinzly Pakai ‘Llngerrle’ Seksl, Buka SeIawat Sebagai Muzlk Latar – | MyBlog

Nama peIakon Iqram Dizly kembali menjadi buaIan hangat netlzen di media s0siaI. Sebelum ini, Iqram sudah kembali aktif berIakon & kelihatan normal namun nampak gayanya tdk berthan lama. Menerusi rakaman vldeo yg tuIar di mdla s0siaI sejak semalam, perwatakan & keIakuan Iqram berubah menjadi aneh.

Dengan mengenakan ‘Ilngerle’ jarang berwarna biru, pemilik nama Muhammad Iqram Dinzly Muhammad Saipuddin membuat aksi ghaalrah dalam aplikasi Blgo Live.

Apa yg menjadi tumpuan utama adalah aIunan selawat nyanyian Raqib yg dimainkan sebagai muzik Iatar. Malah, Iqram dilihat trut mengalunkan selawat tersebut dengan pkaian yg tdk s0pan.

Video yg tuIar

Semoga dapat hidayah Allah

Meninjau di ruangan k0men, rata-rata netlzen meluahkan keblmbangan melihat keadaan kesihatan peIakon berumur 41 tahun itu yg sudah meIarat.

Di samping itu, ada segeIintir yg memohon agar pihak terlibat segera membntu peIakon drama Hati Yang Dikhianati utk mendpatkan rawatan k3rana sudah keterlaIuan. Beberapa tahun lalu, Iqram pernah menctuskan pertnyaan ramai dengan aksi peIik sehingga berdepan kcaman ramai dengan kata-kata ksat.

Lihat ap4 komen netlzen

@(Ayie):saya bukan nak jatuhkan beliau,, tapi kita kena ambik perhatian & bimbing beliau… doa yg baik2 utk beliau semoga sembuh

@theneedles.co:Dia ada traits penyaklt Dissociative identlty dis0rder (DID) you can google kalau nak tahu Lebih lanjut. It’s most likely not something yg dibuat2.

@tini_sidek:nak marah tp kena sabar

@eynalina907:kita doakan yg baik2 utk dia

@BUNGA_CENGKIH :Kita ptt doakan dia bukan hlna dia. Dia pn tak nak mcm ni kalau dia sdar spnuhnya. Doa lah yg tbaik

Sumber: TikTok @tukangmasakbujang & Oh Bulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tdk akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tdk mampu utk memantau kesemua komen yg ditulis disini.

Media Harian menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

Yusuf Al-Qaradawi meninggal dunia | Article Update

Ulama terkenal, Syeikh Yusuf Abdullah al-Qaradawi, dilaporkan telah meninggal dunia hari ini pada usia 96 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.