Home / Semasa / “Saat2 mendebarkan..” Nampak kelibat KakLong dikedai makan, wanita risau ada adegan meja terbang

“Saat2 mendebarkan..” Nampak kelibat KakLong dikedai makan, wanita risau ada adegan meja terbang

Nama Kak Long 7E tdk asing lagi di negara kita yg pernah tular sebeum ini dengan sikap ‘mengamvk’ & kelantangan suaranya.

Terbaru, tuar satu video menunjukkan satu keluarga Kak Long atau pemilik nama Wan Noor Baizura sedang memesan makanan di sebuah kedai makan, menarik perhatian netlzen.

Saat2 mendebarkan, harap cukup la air batu…” Perkongsian @cik_tengku9l di Tlk tok menarik perhatian ramai yg teruja melihat kelibat Kak Long satu keluarga yg dipercayai ingin menjamu selera di kedai makan tersebut.

Walaubagaimanapun, ramai yg mula berseloroh khuatir akan ada babak mengamuk lagi berdasarkan sikapnya yg begitu pada waktu dahulu.

“Adik ambik order mesti ketar2, takvt jadi mangsa…” Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netlzen mula rlsau akan ‘nasib’ kedai makan tersebut jika menjadi ‘mngsa’ seterusnya Kak Long.

Namun begitu, bukanlah mahu menyebelahi sesiapa, tetapi ada baiknya jika kita bersangka balk & jangan terlalu cepat menghukum.

“Anak dia memang tk reti duduk diam ek..”

harap2 cukup lah butir2 nasi yg dia order tu..risau kalau kurang sebutir dia menangis lagi kat next live dia”“dia dh berubah tu, dah x bawak duit 30 hinggit taw”“dia punya standard to dah lain mcm. blum Ig dia naik minyak.”

kalau aku terserempak dgn kaklong ni, auto aku tukar meja social distancing 30 meter”“Yg ambik order to mesti tkut Klu tersalah kataadik amik order to cnfirm minta tukang masak”“siapkan dlu juadah..utk elak meja terbangmesti akak yg ambik order to cuak kan”

Sumber : Redaksl

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima KasihJom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.Pihak kami juga tdk mampu utk memantau kesemua komen yg ditulis disini.Segala komen adalah hak & tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yg menarik & menghiburkan di bawah ini yg dikongsikan seperti berikut:

Media Harian menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

“Mata Fazura Muka Iras Fattah” – Sambut Hari Jadi Kedua, Kecomelan Fatima Dipuji Ramai

Nama pelakon Fattah Amin kian menjadi sebutan setelah karakter yg di bawanya di dalam filem …

Leave a Reply

Your email address will not be published.