Home / Semasa / Allahuakbar. Pnyanyi ZianaZain PohonD0a Orang Rmai, Berltahu KeadaanTrkini Bliau

Allahuakbar. Pnyanyi ZianaZain PohonD0a Orang Rmai, Berltahu KeadaanTrkini Bliau

Kuala Lumpur – Penyanyi terkenal, Ziana Zain mend.edahkan dia mengalami m.asalah g.astrik & mulai sedar akan gangguan berkenaan sejak 2018 lalu.

Menurut Ziana, dia sebelum ini pernah membuat pemeriksaan j.antung susulan situasi yg berlaku.

Sekadar info, Siti Roziana binti Zain , lebih dikenali sebagai Ziana Zain merupakan seorang penyanyi, pelakon, model, duta & usahawan di Malaysia.

Beliau bangkit sebagai bintang sensasi setelah mengeluarkan album sulungnya Madah Berhelah, mendapat gelaran sah yg tercatat di dalam The Malaysia Book of Records iaitu Queen Of Pop Asia,lalu dijulang sebagai salah seorang diva pop yg paling berjaya di Asia Tenggara.

Doakan Moga Dipermudahkan

Ziana mengharapkan yg terbaik selepas melakukan pertemuan kali kedua dengan pakar perunding pembe.dahan & b.ariatrik, Dr Mustafa Mohammad Taher berhubung g.astrik yg dialami.

“Alhamdulillah dipertemukan dengan dr mustafamt. Actually ini kali kedua berjumpa dengan beliau utk c.onsultation tentang ga.strik. Since 2018 dah mula rase ade sesuatu yg tak kena dengan diri ini.

“Perut cepat rase tak selesa, angin dalam badan yg menyebabkan kesu.karan bernafas, kes.ukaran utk tidur malam sehingga pergi ke Institut J.antung Negara IJN utk pemeriksaan ja.ntung.

Semua ini banyak menganggu urusan harian & kerja.

“Setelah membuat beberapa pemeriksaan rupanya ada m.asalah g.astrik. Hopefully dengan rawatan yg diberikan oleh dr mustafamt kesihatan akan kembali normal & dapat meneruskan kerja tanpa sebarang m.asalah. InsyaAllah.

Doakan moga dipermudahkan segala urusan. Aamiin,” tulisnya pada satu hantaran di Instgaram.

Pada ruangan komen, para peminat menitipkan doa yg baik-baik buat penyanyi Puncak Kasih ini, semoga terus diberikan kesihatan berpanjangan.

Reaksi Orang Ramai

Kak zz ni bnyak sgt persamaan dgn aku sejak ramai yg cakap rupa aku iras dia, sejak tu aku terperasan tarikh lahir, kawin, anak2,rumahtangga,warna kegemaran etc skrg berkaitan kesihatan pulak semuanye sama suratan atau kebetulan semoga dipermudahkan segala urusan kak zz sekeluarga.

Baru tahu g.astrik ade kene-mngena dgn m.asalah j.antung.

G.astrik, GE.RD, berdebar, j.antung macam nak terc.abut, bunga bunga A.nxiety, ca.refull mkn on time kak gee.

Kredit : MH/IG

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tdk akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tdk mampu utk memantausemua komen yg ditulis disini. Segala komen adalah hak & tanggungjawab anda sendiri.

Article Update menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

“Mata Fazura Muka Iras Fattah” – Sambut Hari Jadi Kedua, Kecomelan Fatima Dipuji Ramai

Nama pelakon Fattah Amin kian menjadi sebutan setelah karakter yg di bawanya di dalam filem …

Leave a Reply

Your email address will not be published.