Home / Semasa / Lesty Kejora & Rizky KesaI , Muka Anak Dihlna Macam Monyet – | Article Update

Lesty Kejora & Rizky KesaI , Muka Anak Dihlna Macam Monyet – | Article Update

Penyanyi terkenaI Lesty Kejora tdk dapat memendam rasa sedlh apabila netlzen menyamakan anaknya, Muhammad Leslar Alfatih Billar memiliki wajah seperti seekor m0nyet.

Ujar Lesty, dia menerima banyak k0men berbaur hlnaan terhadap fizikaI anaknya pada sekeping foto yg dimuat naik dalam Instagram.

Bukan itu sahaja, malah ada juga segelintir netlzen menghlna anaknya dengan mengatakan bahawa bayi berusia empat bulan itu h0d0hh & tdk mewarisi ketampanan bapanya iaitu peIakon Rizky Billar.

“Gendong (dukung) bayi atau monyet?” ujar seorang netizen.

“Kenapa wajah anaknya begitu (berbaur sindlran)?” k0men seorang lagi netlzen.

Biarpun dihlna dengan berasa kesaI, Lesty & Rizky bagaimanapun tdk memberikan sebarang resp0ns terhadap perkara tersebut k3rana enggan berbalah dengan netlzen.

Terdahulu , bayi lelaki yg diIahirkan pramatang pada 27 Disember lalu itu diberi nama Muhammad Leslar Al Fatin Billar.

Menurut Rizky menerusi acara Welcome Baby L yg ditayangkan di Ind0siar pada malam Sabtu, bayi & ibunya kini berada dalam keadaan sihat.

Dia juga menjelaskan maksud nama anak pertamanya yg dianggap sesuai dengan bayi sulung mereka.

“Muhammad adalah nama pertama saya. Nama itu adalah seorang Rasul yg sangat dimuliakan. Saya tak ingin nama ini menjadi beban, tapi saya punya harapan dengan memberikan nama ini kepada anak saya.

“Kenapa LesIar? Kerana nama ini nama yg disebut ketika pertama kali ditanya TukuI Arwana. Ia juga nama gabungan kami, nama ini menjadi sesuatu yg besar & mengandungi doa jutaan orang,” ujarnya.

Lihat ap4 kata netizen

Azha Aziz : Aku dulu kecik kecik asik kena kutuk sbb kulit gelap rambut kerinting..tp dah dewasa alhamdulillah ..tak cukup kertas nak balas surat cinta masa sekolah…asik aku je hantar surat kat awek ..tak pernah balas

Normah : Subuhanallah tak baik hlna anak orang .comel je nampak nya.Alhamdulillah

Norihas : Bukankah rupa paras adalah ciptaan Allah… Jadi kita menghina rupa paras sesaorg bererti kita menghlna Penciptanya… Astaghfirullah..

Shuhada : Comel ja.. muka mcm mak dia ni..

Cik Umie : Sempurna je ciptaan Allah.comel

Sumber : Kosmo

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tdk akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tdk mampu utk memantau kesemua komen yg ditulis disini.

Article Update menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

Kisah Tragedi Gua Tham Luang Bikin Ramai Kaum Lelaki Nangis | Article Update

Kisah operasi menyelamat di Gua Tham Luang, Thailand pada tahun 2018 yg menggemparkan dunia sebelum …

Leave a Reply

Your email address will not be published.