Home / Semasa / Didakwa Bvnvh Kekasih Aklbat Cemburu, Y0utuber Terkenal & 3 Rakan Ditahan P0Iis Bantu Siasatan – MyBlog

Didakwa Bvnvh Kekasih Aklbat Cemburu, Y0utuber Terkenal & 3 Rakan Ditahan P0Iis Bantu Siasatan – MyBlog

Sejak semalam, tular di media sosial berkenan penahanan seorang YouTuber & tiga rakannya bagi membantu slasatan berhubung kematian teman wanita YouTuber tersebut setelah mengalami kecderaan parah Dlpvkul sebelum menlnggal dunia dalam satu kejadian di Teluk Kumbar.

Ada kesan lebam di kepala & seluruh badan. Menerusi laporan dari Harian Metro, Ketua Polls Daerah Barat Daya Superintendan Kamarul Rizal Jenal memaklumkan yg empat lelaki berusia 23 hingga 28 tahun telah dithan sekitar Teluk Kumbar bagi membantu slasatan ke,s bunvh berkenaan.

“Polls menerima lap0ran daripada seorang d0ktor di Hospital Balik Pulau (HBP), di sini pada 10.39 malam Sabtu memaklumkan seorang wanita berusia 20 tahun dibawa ke hospital itu selepas tldak sedarkan diri & berada dalam keadaan krltlkal.”

“Pemeriksaan ke atas mngsa mendapati terdapat kesan lebam di kepala & seluruh tubuhnya sebelum wanita itu dihantar ke Hospital Pulau Pinang (HPP) utk rawatan lanjut berikutan keadaannya krltlkal,” katanya.

Kekasih & 3 lelaki dithan polls. Difahamkan, mangsa juga merupakan seorang YouTuber telah menlnggal dunia pada 3 April lalu ketika menerima rawatan di HPP. Susulan daripada itu, empat lelaki termasuklah teman lelakinya telah ditahan utk membantu slasatan.

Katanya sebab cemburv. Empat lelaki itu akan ditahan re,man sehingga 11 April bagi membantu slasatan & akan dislasat mengikut Seksyen 302 Kanun Kesksaan iaitu kesa,lahan bunvh.

Terdahulu, tular di laporan berita & di media sosial berkenaan seorang wanita menlnggal dunia selepas dikatakan dipukvl oleh teman lelakinya angkara cembvru.

Menurut sumber lagi, mngsa & kekasihnya itu telah menumpang di rumah sewa rakan mereka sejak tiba di negeri ini 27 Mac lalu utk video laman YouTube mereka memandangkan wanita itu berasal dari Melaka.

Mngsa dikatakan dipukvl dengan objek tumpul oleh teman lelakinya selepas berlaku pertngkaran. Wanita tersebut dikejarkan ke HBP namun dirujuk ke HPP utk rawatan lanjut sebelum menlnggal dunia.

Pihak MediaHarian tdk bertanggungjawab terhadap komentar yg diutarakan melalui laman social ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun & tdk semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yg disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di MyBlog

Article Update menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

Yusuf Al-Qaradawi meninggal dunia | Article Update

Ulama terkenal, Syeikh Yusuf Abdullah al-Qaradawi, dilaporkan telah meninggal dunia hari ini pada usia 96 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.