Home / Semasa / Lelaki Ini Dedahkan Kenapa Y0utuber Sanggup Pvkul Kekasih Hingga Tak Berny4wa

Lelaki Ini Dedahkan Kenapa Y0utuber Sanggup Pvkul Kekasih Hingga Tak Berny4wa

Kenal waktu di Henry Gurney, lelaki dedah sikap sebenar Jamal hingga nekad pukul kekasih?

Beberapa hari lalu, kita dikejutkan dengan satu tragedi menyayat hati apabila seorang gadis berusia 20-an disahkan meninggal dunia selepas dipercayai dipv kul oleh kekasihnya bernama Jamal.

Walaubagaimanapun, polis melaporkan telah menahan suspek bersama tiga orang lagi rakannya bagi membantu siasatan.

Kenalan kongsi kronologi kejadian

Tidak terhenti di situ, seorang ‘Youtuber’ terkenal iaitu Izzad Daniel yg juga merupakan pakar motivasi berkesempatan berkongsi kronologi kes yg menimpa Jamal & arwah kekasihnya.

‘Overthinking’ jadi punca kekasih dipukul

Difahamkan, telah berlaku sedikit perselisihan faham antara Jamal & arwah apabila wanita berkenaan dikatakan tdk berkomunikasi dengannya.

Hal itu menyebabkan Jamal berasa kurang senang, ditambah pula apabila mendapati lelaki berkenaan sudah tiga ke empat hari tdk tidur hingga dia berhalusinasi.

“Perempuan ni tak tanya dia macam selalu contohnya you dah makan? Buat ap4 tu?”

Bukan sahaja bertindak memukul, Jamal juga dikatakan telah mengamuk di hospital k3rana halusinasinya & kesan daripada pengambilan dadah.

Bagitahu kawan mangsa dah parah

Sewaktu kejadian, Jamal sempat memberitahu salah seorang kenalannya bernama Adi, memaklumkan keadaan kekasihnya selepas dipukul & lantas membawanya ke hospital utk mendapatkan rawatan.

Namun, Jamal didapati telah menyalahgunakan nombor telefon bimbit individu lain yg dikenali dengan gelaran ‘Joker’ hingga akhirnya pemilik nombor berkenaan dipanggil polis k3rana disyaki turut terlibat.

Bukan itu sahaja, peristiwa arwah dipukul juga berlaku di rumah Joker membuatkan dia turut terkena tempiasnya.

“Waktu kejadian, Joker tak ada kat rumah sebab dia balik kampung… Sampai kampung dia terdetik nak balik rumah…”

“Joker ni niatnya nak bantu Jamal sebab masa tu dia baru keluar Henry Gurney. Dia sediakan rumah, bagi kerja tapi dibalas dengan taik.”

Menurut Izzad, Jamal mengenali kekasihnya di Henry Gurney & perkenalan mereka bertambah akrab selepas kedua-duanya dibebaskan.

Arwah berasal dari Melaka & berhasrat ke Pulau Pinang utk mencari kerja.

Namun, kejadian lain pula yg menimpanya selepas dia ditemui maut dalam keadaan anggota badannya dipenuhi lebam, kesan daripada tindakan lelaki berkenaan.

Sumber: redaksi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tdk mampu utk memantau kesemua komen yg ditulis disini.Segala komen adalah hak & tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yg menarik & menghiburkan di bawah ini yg dikongsikan seperti berikut:

Article Update menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

“Mata Fazura Muka Iras Fattah” – Sambut Hari Jadi Kedua, Kecomelan Fatima Dipuji Ramai

Nama pelakon Fattah Amin kian menjadi sebutan setelah karakter yg di bawanya di dalam filem …

Leave a Reply

Your email address will not be published.