Home / Semasa / Lelaki Dapat Jemputan Iftar Dengan Nadia Brian Selepas Seringkali Tegur Di Laman Tiktok , Siap Buat Rehearsal – | Article Update

Lelaki Dapat Jemputan Iftar Dengan Nadia Brian Selepas Seringkali Tegur Di Laman Tiktok , Siap Buat Rehearsal – | Article Update

Satu klip yg dikongsikan tentang seorang selebriti terkenal iaitu Nadia Brian yg mempunyai rupa paras yg sangat cantik itu dikatakan sering menjadi topik bualan para peminat dengan klip video beliau di aplikasi Tiktok. Klip rakaman beliau sering dikomen oleh salah seorang peminat beliau yg dipanggil sebagai mamatgotnochill di aplikasi Tiktok tersebut.

Kegigihan peminat tersebut dalam membetulkan setiap pergerakan tarian Nadia di aplikasi Tiktok mendapat perhatian dari Nadia Brian sendiri & ini manjdi kejutan apabila beliau mengajak Mamat utk berbuka bersama dengan beliau.

Difahamkan, Mamat dikenali sebagai seseorang yg suka mengulas & membetulkan setiap kesalahan netizen ketika melakukan aksi di Tiktok & klip rakaman Nadia Brian menjadi tarikan beliau k3rana Nadia seakan membuat kesalahan ketika menari & beliau telah mengambil inisiatif utk menegur Nadia.

Percubaan beliau dalam membetulkan Nadia Brian akhirnya mendapat perhatian dari Nadia setelah 4 kali percubaan & akhirnya beliau diajak utk berbuka puasa bersama & ini mengejutkan beliau sehingga beliau berasa gugup. Kegugupan beliau sehinggakan beliau membuat ‘rehearsal’ di dalam kereta & disaksikan oleh warga netizen di ‘Instagram Story’ beliau.

Boleh tonton video di bawah :

Lihat juga ap4 komen netizen :

@Jejaka :Betul lah org ckp perempuan suka laki kelakar

@Maybe It’s Cami:patut la i selalu kene reject rupanya jodoh i dengan u

@kulit udang:”si budak nadia” hahaha gaya panggei anak menakan

@Rara♾:Abang mamat membuktikan bahawa usaha itu tangga kejayaan

@pokaiwithmakmah:risau dia punya berangan tu hahahahhh

@cendawankering:kalau kene scam ni ..mamat tak main tiktok dah lepas ni

@d:patutla nama dia mamatgotnochill hahahaha tak relax la abang ni tau

@Naruto:bende dah post dah nak delete pun ramai yg dah screen record dah takpe lah bang abang enjoy je lah ye

Walaupun Mamat berasa gugup, setiap percakapan pada ‘rehearsal’ beliau membuatkan ramai terhibur k3rana beliau sangat bersahaja dalam berjenaka. Beliau yg masih cuba berkomunikasi dengan Nadia membuatkan ramai yg menyatakan usaha beliau membuahkan hasil k3rana akhirnya beliau dipandang oleh artis yg begitu cantik sekali. Semoga Nadia & Mamat dapat berjumpa & berbuka puasa bersama.

Sumber : Tiktok & Instagram

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tdk akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yg diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tdk mampu utk memantau kesemua komen yg ditulis disini.

Article Update menyajikan informasi sosial kemasyarakatan & kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset & pengumpulan data seperti foto & video dari berbagai sumber yg dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yg ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yg menyampaikan 1 (satu) ilmu saja & ada orang yg mengamalkannya,maka walaupun yg menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

About admin

Check Also

Yusuf Al-Qaradawi meninggal dunia | Article Update

Ulama terkenal, Syeikh Yusuf Abdullah al-Qaradawi, dilaporkan telah meninggal dunia hari ini pada usia 96 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.