Pelakon Veteran India Mati Dibunuh Anak Sendiri Akibat Pertikai4n Harta Bernilai RM6.4 Juta

Pelakon veteran India Veena Kapoor dilaporkan telah dibunuh dengan kejam oleh anaknya sendiri Sachin Kapoor disebabkan pertikaian harta. Menurut laporan, suspek meng4ku melakukan jenayah itu dan berkata bahawa kejadian itu berlaku dalam keadaan marah.

 

Menurut laporan The Economic Times, mayat Veena telah dibuang ke dalam sungai di daerah Raigad. Polis Mumbai telah menahan tertuduh dan pembantu rumah Lalukumar Mandal kerana membunuh.

Semasa soal siasat, Sachin Kapoor mengaku melakukan pembunuh4n itu dan berkata perbincangan hangat untuk mendapatkan hartanah bernilai RM6.4 juta.

Bintang bersama Veena dari rancangan TV Meri Bhabhi, Nilu Kohli turut meluahkan rasa sedih dengan kehilangan sahabatnya. Dia bercakap kepada TV9 Bharatv4rsh dan berkata, “Saya bekerja dengan Veena ji selama kira-kira lima tahun di Main Bhabhi. Selepas siri ini, kami juga membuat satu lagi siri bersama. Tetapi sebelum Corona, kami terputus hubungan dan saya sibuk dengan projek saya. Selepas kematian seseorang, kita ingat perkara-perkara ini. Saya masih tidak percaya dia sudah tiada bersama kita.”

Menurut Economic Times, kes ini bermula apabila satu laporan kehilang4n telah dibuat ke atas pelakon berusia 74 tahun oleh pengawal keselamatan selepas curiga dengan ketiadaan mangs4 dalam tempoh waktu yang lama.

Polis telah mendaftarkan kes terhad4p tertuduh di bawah seksyen 302, 201 dan 34 Kanun Keseksaan India (IPC). Siasatan sedang dijalankan.

About Mat Lan Editor

Check Also

lelaki-cuba-tunjuk-hebat-buat-skil-‘drift’-terbabas-langgar-kereta

Lelaki cuba tunjuk hebat buat skil ‘drift’ terbabas langgar kereta

Polis menahan pemandu kereta Toyota Supra yang melakukan aksi ‘drift’ sehingga terbabas melanggar sebuah kenderaan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments