Mechamato Movie Kutip RM10 Juta Selep4s 6 Hari Tay4ngan

Filem yang sedang rancak di pawagam ketika ini, Mechamato Movie telah berjaya mengutip sebanyak RM10 juta dalam 6 hari pertama tayangannya di pawagam seluruh negara. Kutipan ini dilihat am4t menggalakkan dan rata-rata penonton amat teruja dan terhibur dengan aksi serta lawak di dalam filem ini. Ditambah pula musim cuti sekolah ini, pawagam-pawagam di seluruh negara terus dipenuhi oleh mereka yang hadir sekelu4rga tidak kurang juga golongan remaja dan dewasa.

“Alhamdullilah, berkat sokongan rakyat Malaysia,  filem ini telah berjaya mengutip RM10 juta dalam masa 6 hari pertama tayangannya di pawagam seluruh negara. Ada kira-kira 150 buah pawag4m yang menayangkan filem ini” ujar Ketua Pegawai Eksekutif Monsta, Nizam Abd Razak.

Bagi Naib Presiden, Ketua Astro Shaw & Perniag4an Melayu Nusantara Raja Jastina Raja  Arshad,“Alhamdullillah sehingga sekarang kami mendapat banyak maklumbalas yang sangat baik.  Saingan seterusnya mungkin ag4k sengit dengan kehadiran filem antarabangsa. Namun kami percaya  dengan kualiti penghasilan, jalan cerita dan keunikan seni warisan dan budaya Malaysia, sudah  pastinya Mechamato Movie mampu bersaing”

Tayangan akan diteruskan lagi sepanj4ng cuti sekolah ini dan bagi mereka yang bernasib baik,  Mecham4to akan muncul di pawagam terpilih sepanjang kempen promosi filem ini di seluruh  negara. Nantikan kemunculan Mechamato di lokasi-lokasi di Pahang, Terengganu dan Sab4h pada  hujung minggu ini.

About Mat Lan Editor

Check Also

‘gajah-rempuh-kereta-aku!-syukur-semua-selamat-kereta-boleh-baiki’

‘Gajah rempuh kereta aku! syukur semua selamat kereta boleh baiki’

Sebuah keluarga berdepan detik cemas setelah kenderaan yang dinaiki dirempuh seekor gajah ketika melalui Lebuhraya …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments