Kembali Ditawark4n Semula, Kehadiran Tutti Frutti Di Pasar4n Imbau Nostalgia Netizen

Jenama yogurt yang pernah terkenal di Malaysia pada suatu ketika dahulu iaitu Tutti Frutti kini dibuka semula di pasaran Malaysia. Pembukaan kedai tersebut terletak di Damans4ra Heights dan telah dibuka secara rasmi sejak semalam.

 

Bagi yang tidak mengetahui, Tutti Frutti sebelum ini menawarkan hidangan aiskrim yang disajikan bersama variasi pilihan buah-buahan sebagai toppings dan harganya ditentukan dengan berat aiskrim yogurt tersebut.

 

Pertama kali diperkenalkan pada tahun sekitar 2009, Tutti Frutti hadir dengan cawangan pertama mereka di Sunway Pyramid sebelum memperluaskan penawaran kepada 85 lok4si di seluruh Malaysia.

Akan tetapi, disebabkan kos perluasan rangkaian yang tinggi, Tutti Frutti telah mengumumkan bahawa kedai-kedai mereka di Malaysia telah ditutup secara kekal dan juga berperingkat sebelum ini.

Pembukaan semula Tutti Frutti ini telah meraih perhatian or4ng ramai dan rata-rata netizen berasa teruja apabila jenama yogurt yang pernah terkenal satu ketika dahulu kini kemb4li beroperasi di Malaysia.

 

 

 

Menjengah ke ruangan komen, segelintir netizen turut mengimb4u memori mereka bersama Tutti Frutti dan berharap harga yogurt kegemaran mereka ini tidak mahal. Malah, para netizen berasa senang kerana Tutti Frutti sudah tidak menggunakan sistem menimbang seperti sebelum ini.

About Mat Lan Editor

Check Also

tanda-tanya-motosikal-ex5-dihumban-dalam-tasik-akhirnya-terjawab

Tanda tanya motosikal EX5 dihumban dalam tasik akhirnya terjawab

Tanda tanya motosikal EX5 dihumban dalam tasik akhirnya terjawab. Gara-gara tidak berpuas hati dengan perbuatan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments