6 Bulan Men4nti, Amir Raja Lawak Syukur Berj4ya Miliki Perodua Alza

Lebih sedekad dalam industri hiburan, Amir Raja Lawak yang popular dengan tagline ‘I’m sorry’ sering kali mendapat perhatian media dengan celoteh dan telatah beliau. Berj4ya muncul sebagai pelakon, pelawak dan usahawan antara yang membuatkan beliau dikenali ramai.

 

Terbaharu, Amir Raja Lawak menerusi perkongsi4n di Facebook dan Instagram memaklumkan beliau berjaya memiliki sebuah kereta baharu iaitu Perodua Alza berwarna hitam.

 

 

Menurut Amir Raja Lawak, proses mendapatkan kereta Perodua Alza generasi bah4ru ini mengambil masa sehingga 6 bulan. Meskipun terpaksa menanti dalam tempoh yang panj4ng, individu yang menguruskan proses penjualan ini sangat responsif membuatkan beliau selesa untuk berurusan dengannya.

Menariknya, beliau memilih untuk memanjatkan kesyukuran kepada Allah serta berterima buat semua pelanggan bisnes yang diusahakan beliau iaitu Air Jagung Amirreka serta merek4 yang yakin dengan bakat beliau untuk berlakon.

Perkongsian ringkas beliau berjaya mendapat perhatian netizen serta rakan artis yang tampil mengucapkan tahniah atas kejayaan beliau.

About Mat Lan Editor

Check Also

pesilat-sukma-terengganu-meninggal-dunia-setelah-terkena-tendangan-maut-pihak-lawan

Pesilat Sukma Terengganu meninggal dunia setelah terkena tendangan maut pihak lawan

Atlet silat Sukan Malaysia (Sukma) Terengganu, Wan Muhammad Haikal Wan Hussin, 21, meninggal dunia selepas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments