Raya p4sti ceria bila pandu kereta impi4n kita

Tak lama lagi sudah nak masuk bulan Ramadan, lepas sebulan kita puasa menjelang pula raya. Mungkin ramai yang sudah pasang impian untuk balik beraya di kampung sambil pandu kereta baru.

Anda boleh penuhi impian raya anda dengan CARSOME, kerana CARSOME hanya menawark4n kepercayaan, ketelusan dan pilihan terbaik sepanjang proses membeli serta menjual kereta. Kesemua kereta CARSOME Certified telah melalui pemeriksaan 175-titik dan pemilihan ketat semasa peroleh4n kereta (untuk memastikan kami memilih kereta yang bebas daripada kemalangan besar dan kerosakan banjir). Beli dengan penuh keyakinan kerana tiada bayaran tersembunyi atau caj tambahan yang dikenakan, harga jualan adalah tetap, jaminan wang dikembalik4n dalam lima hari dan waranti satu tahun.

Sempena promosi Raya ini, CARSOME menawark4n tawaran yang anda takkan mampu tolak.

 

 

CARSOME menawarkan ganjaran bauc4r percuma sebanyak RM200,000 serta diskaun tambah4n sebanyak RM1,500 jika anda mahu tukar ganti (trade-in) kereta lama anda di CARSOME.

 

Bukan itu saja tau, ada juga baucar servis percuma untuk set4hun (dua kali servis asas)** dan diskaun kereta sehingga RM8,000 termasuk waranti selama satu tahun.

About Mat Lan Editor

Check Also

perlu-sediakan-rm1-bilion-jika-10-mp-umno-nak-sertai-pn-–-ahmad-maslan

Perlu sediakan RM1 bilion jika 10 MP Umno nak sertai PN – Ahmad Maslan

Perlu sediakan RM1 bilion jika 10 MP Umno nak sertai PN – Ahmad Maslan. Spekulasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments