Kemalangan Teruk Didakwa Berl4ku Di Bukit Bintang Undang Tanda T4nya Ramai

Bukit Bintang cukup terkenal dengan sebagai salah satu pusat tumpuan ibu kota bagi penduduk tempat4n, apatahlah lagi pelancong dari luar negara.

Oleh kerana kawasan itu mempuny4i pelbagai kedai-kedai menarik beroperasi di situ, sebab itulah lokasi tersebut sentiasa ‘hidup’ dan tidak pernah ‘tidur’ sama ada waktu siang atau malam.

Menerusi perkongsian video oleh TikTok @rayzkiee, kelihatan keadaan di hadap4n WOLO, Bukit Bintang berlaku kemalangan teruk sehingga beberapa buah kenderaan terjejas dan bongk4h batu-bata bertaburan di atas jalan raya.

 

Video pendek berdurasi 15 saat itu mengundang tanya tanya netizen, bilak4h kemalangan itu berlaku kerana tiada apa-apa liputan berita mengenai kejadian itu.

Dalam pada itu ada netizen berpendapat situasi itu mungkin ‘dibuat’ untuk sesi penggambar4n filem aksi. Mereka tidak menolak mungkin itu sal4h satu babak dalam Polis Evo 3 yang akan ditayangkan pada minggu ini.

Sumber Gambar: TikTok @rayzkiee
Sumber Gambar: TikTok @rayzkiee
Sumber Gambar: TikTok @rayzkiee

Setakat artikel ini ditulis, video itu telah mendapat lebih 3 juta tonton4n dan lebih 2,000 komen daripada netizen.

Bagaimanapun pemilik akaun tidak memberikan sebarang penjelasan mengenai video yang dimuat naiknya itu.

Kemas kini: Berdasarkan perkongsian pengguna Twitter Azizul Farhan, susunan kereta di jalan Bukit Bintang ini mirip poster filem War on Terror: KL Anarchy yang akan ditayangkan di pawagam pada Oktober 2023.

 

About Mat Lan Editor

Check Also

Pendakw4an mohon semua kes Muhyiddin dibic4ra bersama

KUALA LUMPUR: Pihak pendakwaan memohon supaya empat kes menggunakan kedudukan dan tiga kes menerima wang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *