Tikam dada, kel4r perut kek4sih hamil – pemuda dituduh bunuh

SUNGAI BESAR: Seorang lelaki yang terbabit dalam kes bunuh dan bakar teman wanita yang hamil empat bulan dihadapkan ke Mahkamah Majistret hari ini atas pertuduhan membunuh.

Suspek yang juga bekas penuntut kolej, hadir ke mahkamah pada jam 8.55 pagi dengan kenderaan polis.Media sebelum ini melaporkan luka akibat tikaman di d4da menjadi punca seorang pelayan restoran maut selain dikel4r di perut sebelum mayat mangsa dibakar oleh teman lelakinya.

Pada 24 Mei lepas, polis berkata suspek yang berusia 20 tahun telah membawa m4ngsa menaiki kereta sebelum bertengkar dengan wanita itu dan bertindak memukul kepalanya sehingga pengsan.

Mengikut polis, suspek kemudian menikam mangsa menggunakan pisau dapur serta menoreh perut wanita berusia 21 tahun itu sebelum membakar mayat kekasihnya pada malam kejadi4n dan kembali semula ke lokasi kejadian keesokan harinya dengan membawa tong berisi petrol untuk membak4r mayat berkenaan sekali lagi.

 

Lelaki 20 tahun yang membunuh kekasihnya minggu lalu hadir ke Mahkamah Majistret Sungai Besar, hari ini. - Foto NSTP/Genes Gulitah
Lelaki 20 tahun yang membunuh kekasihnya minggu lalu hadir ke Mahkamah Majistret Sungai Besar, hari ini. – Foto NSTP/Genes Gulitah

 

sumber : bh online

About Mat Lan Editor

Check Also

iran-siap-sedia-‘senjata-rahsia’-jika-israel-bedil-tehran

Iran siap sedia ‘senjata rahsia’ jika Israel bedil Tehran

Iran memberi amaran keras bahawa mereka akan menggunakan senjata yang belum pernah digunakan sebelum ini …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments