Suami pukul dirinya sendiri di depan orang ramai selepas dapat tahu isteri curang

Suami pukul dirinya sendiri di depan orang ramai selepas dapat tahu isteri curang.

Sebuah video tular di media sosial China memaparkan senario seorang suami memukul dirinya sendiri dan memekik tanpa menghiraukan orang ramai selepas mendapat tahu isterinya curang, lapor akhbar South China Morning Post semalam.

Kejadian tersebut berlaku di bandar Wuhan, wilayah Hubei pada 3 September lalu.

Dalam video tersebut, seorang lelaki yang sedang menangis kedengaran berkata: “Awak mengabaikan keluarga kita dan langsung tidak mengambil kisah tentang kami semua. Awak tidak memikirkan mengenai anak dan saya, sebaliknya hanya tahu keluar bertemu janji. Mengapa kahwin dengan saya?”

Si isteri yang kelihatan tenang kemudian dilihat berkata sesuatu, namun tidak didengari butir percakapannya.

Sejurus mendengar kata-kata isterinya, si suami kemudian seperti hilang kawalan dan dia mula memukul diri sendiri berulang kali serta memijak kakinya.

Video itu menjadi tular dan menerima pelbagai komen daripada netizen dengan ada yang bersimpati serta ada juga yang mengkritik tindakan lelaki berkenaan.

“Lepaskan sahaja dia. ‘Kesakitan’ untuk tempoh sementara lebih baik daripada sakitnya hati untuk tempoh lama. Jangan terus ‘menyeksa’ diri sendiri dan isteri anda,” kata seorang netizen.

“Tindakan sedemikian amat memalukan,” kata pengguna media sosial lain.

Baca Lagi:Tular video Mat Saleh ‘berang’ makanan Malaysia terlampau sedapBudak 2 tahun telan 8 jarum suntikan vaksin haiwanRoti Canai ‘Malaysia’ dinobatkan roti terbaik di dunia, berjaya kalahkan 49 negara yang lain

About Mat Lan Editor

Check Also

perlu-sediakan-rm1-bilion-jika-10-mp-umno-nak-sertai-pn-–-ahmad-maslan

Perlu sediakan RM1 bilion jika 10 MP Umno nak sertai PN – Ahmad Maslan

Perlu sediakan RM1 bilion jika 10 MP Umno nak sertai PN – Ahmad Maslan. Spekulasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments