Minum just sayur dan buah selama 100 hari, kulit gadis ini jadi licin dan bebas jerawat

Minum just sayur dan buah selama 100 hari, kulit gadis ini jadi licin dan bebas jerawat.

Ada segelintir dalam kalangan kita yang mempunyai masalah kulit, terutamanya dimuka sehingga tumbuh banyak jerawat. Jerawat yang besar dan banyak secara tak langsung boleh mengurangkan keyakinan kita untuk berhadapan dengan orang lain.

Untuk korang yang ada masalah jerawat banyak di muka dan mungkin juga untuk korang yang kulit anjal, korang boleh cuba ikut apa yang gadis ni buat.

Minum just sayur dan buah selama 100 hari. Hasilnya memang kulit muka jadi licin dan bebas jerawat. Kalau korang tak percaya, korang boleh tengok video @sisi_siregar8 di bawah.

Mula-mula macam susah nak percaya, tapi lepas tengok video gadis ni, memang berubah mukanya. Dari jerawat banyak, terus licin mukanya. Flawless gittew.

@sisi_siregar8 #sembuhdarijerawat #pejuangacne ♬ suara asli – BLACK BRUTAL_MANS🌹 – BRUTAL_MANS🌹Untuk korang yang nka cuba, mungkin boleh buat jus celery dan minum setiap pagi. Hasilnya kulit licin dan glowy bak kata netizen yang komen ni.

Itulah nak konsisten ni susah. 100 hari tu lama tau. Tapi kalau berjaya buat macam gadis ni, memang kulit jadi licin tanpa jerawat. Bukti keberkesanan dah ada, tinggal nak buat je.

Ini min setuju. Cara pemakanan kita akan ditunjukkan secara fizikal. Yang penting disiplin dalam bab pemakanan, baru kulit dan badan jadi sihat.

Baca Lagi:Kau pondan, tiada anak – Azwan Ali kena sound dengan Che TaFasha Sandha minta maaf selepas aksi ‘daring’ bersama suami dalam kolam dikecam netizenRamai yang tak tahu rupanya rumah pasang lampu kuning lagi selamat daripada lampu putih, ini sebabnya

About Mat Lan Editor

Check Also

iran-siap-sedia-‘senjata-rahsia’-jika-israel-bedil-tehran

Iran siap sedia ‘senjata rahsia’ jika Israel bedil Tehran

Iran memberi amaran keras bahawa mereka akan menggunakan senjata yang belum pernah digunakan sebelum ini …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments