Kecoh di pasaraya Dubai bergaduh untuk beli iPhone 15

Kecoh di pasaraya Dubai bergaduh untuk beli iPhone 15.

Sudah menjadi kebiasaan apabila Apple melancarkan model baharu iPhone, pastinya jenama ini akan menerima sambutan hangat daripada orang ramai seluruh dunia.

Sanggup beratur panjang berjam-jam malah terdapat individu yang sanggup tidur di hadapan kedai demi menjadi yang terawal memiliki iPhone model baharu antara yang sering berlaku.

Dalam pada itu, lain ceritanya pada kali di mana sebuah pasar raya di Dubai bertukar menjadi huru-hara apabila dibanjiri oleh para pembeli yang ramai yang mahu mendapatkan siri iPhone 15.

Lebih mengejutkan, terdapat individu yang dikatakan cedera parah akibat jatuh sewaktu berlaku huru-hura dalam pasar raya berkenaan.

Difahamkan pihak penguat kuasa turut terpaksa meleraikan pergaduhan yang berlaku disebabkan keghairahan para pembeli untuk menjadi terawal memiliki siri iPhone 15 ini.

@ar_etc Today 6 am morning Dubai mall @apple #apple #applestore #iphone #iphone15 #duba ♬ original sound – ARMenerusi sebuah video yang dikongsikan menerusi TikTok @ar_etc, difahamkan para pengunjung sanggup berlari-lari dan bertolak sesama pembeli semata-mata untuk berada di barisan hadapan sementara menantikan Apple Store dibuka.

Sementara itu, di Malaysia, Switch mendedahkan kesemua model iPhone 15 Pro Max selaku model termahal dalam siri ini sudah habis ditempah kesemua warna hanya dalam beberapa jam sahaja selepas tempahan dibuka.

Chaos in a Dubai shopping center to buy the new iPhone 15

That’s how important USB-C is pic.twitter.com/UccbtKgYU3

— @levelsio (@levelsio) September 22, 2023

Baca Lagi:Hujan lebat ‘mengubah’ Gunung Kinabalu seolah-olah suatu kawasan air terjunTuan rumah terkejut masuk rumah lihat perempuan telanjang tonton televisyenChe Ta kecewa akaun Instagram punyai 5.2 juta pengikut digantung selepas didakwa melakukan aktiviti agresif

About Mat Lan Editor

Check Also

kelibat-4-‘pontianak-berkeliaran-di-pekarangan-snbj-curi-perhatian-ramai

Kelibat 4 ‘pontianak berkeliaran di pekarangan SNBJ curi perhatian ramai

Kelibat 4 ‘pontianak berkeliaran di pekarangan SNBJ curi perhatian ramai. Perlawanan final Piala FA membabitkan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments