Selepas 4 hari arwah meninggal dunia, keluarga jumpa getah rambut, cotton bud dibungkus bentuk ‘pocong’….rupanya kena sihir

Selepas 4 hari arwah meninggal dunia, keluarga jumpa getah rambut, cotton bud dibungkus bentuk ‘pocong’….rupanya kena sihir.

Getah rambut yang telah digunakan dan ‘cotton bud’ atau putik kapas antara barangan yang dijumpai semasa menjalankan rawatan sihir.

Perkara itu didedahkan menerusi satu klip video yang dikongsi di aplikasi TikTok Pusat Rawatan At-Taqwa ketika proses rawatan sihir dilakukan.

Lebih malang lagi kata perawat tersebut, perkara itu hanya diketahui selepas empat hari mangsa meninggal dunia.

“Arwah disihir dengan getah rambut serta rambutnya, dengan ‘cotton bud’ yang sudah digunakan.

“Selepas empat hari arwah meninggal barulah ahli keluarga menemukan barang itu dirak arwah dibungkus dalam bentuk ‘pocong’.

“Kat sini (dalam bungkusan pocong) ada rambut, getah rambut ada rambut, selalunya depa (orang melakukan sihir) akan mengambil benda ini yang terjatuh ini,”ujarnya.

@pusatrawatanattaqwa Innalillah semoga tenang disana. Berjuang kerana syurga allah. Berjuang tak pernah senang. insyallah segala penat lelah sakit perit akan dibayar semula di syurga allah. #viral #sihir ♬ bunyi asal – Pusat Rawatan At-TaqwaSusulan perkongsian itu, rata-rata pengguna menyifatkan perbuatan itu sebagai tidak bertanggungjawab dan ada pengguna turut berkongsi kisah sama.

“Selalunya orang terdekat yang sihir, jika boleh ambil rambut, getah rambut, cotton bud bagai.. sedih bila orang terdekat yang buat,”luah @lyezalara1105.

“Saya pernah disihir guna sikat rambut saya sendiri, bila pakai terus saya pening, saya terus baca surah At-Taubah, Alhamdulilah tak pening dah,”kongsinya

Baca Lagi:Ramai pening nak beli Alphard atau Vellfire, ini perbezaan yang perlu anda tahu“Semua job dia sapu”- KJ muncul dalam iklan makanan jadi perhatian ramaiBaru je buat video pesanan untuk semua, Bad Indigo meninggal dunia

About Mat Lan Editor

Check Also

penyanyi-rap-terkenal-temui-hidayah-ketika-dipuncak-kegemilangan,-cinta-bersemi-ketika-mendengar-azan…

Penyanyi Rap terkenal temui hidayah ketika dipuncak kegemilangan, cinta bersemi ketika mendengar azan…

Laungan azan di sebuah masjid di Dubai menarik minat seorang lelaki kulit hitam yang berada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments