“Saya tak mahu ambil tahu, itu isteri tidak berdaftar” – Datin Patimah

“Saya tak mahu ambil tahu, itu isteri tidak berdaftar” – Datin Patimah.

Ibu kepada Syamsul Yusof, Datin Patimah Ismail enggan ambil kisah pasal gosip anak sulungnya yang dikatakan sudah berpisah dengan Ira Kazar.

Patimah ketika dihubungi Harian Metro mengatakan bahawa, dia hanya kenal menantu dia seorang sahaja yang sudah berpisah dengan anaknya iaitu Puteri Sarah Liyana.

“Saya tidak tahu benda (apa-apa). Tadi pun ada wartawan sudah hubungi saya. Tapi saya tidak tahu. Jadi saya tidak boleh beri komen.”

“Apa yang berlaku seterusnya saya tidak tahu. Bagi saya itu ‘isteri tidak berdaftar’ jadi saya tiada komen.”

Sementara itu, berkenaan dengan kenyataan Datuk Yusof Haslam mengenai anak sulungnya dah lama tak pulang itu, Datin Patimah enggan memanjangkan kenyataan yang dikeluarkan suaminya.

“Betullah apa yang suami saya cakap, tapi saya tak nak ungkit lagi. Saya tak nak rosakkan nama Syamsul lagi. Jadi saya tiada komen mengenai pertanyaan ini.”

Dalam pada itu, Kosmo! melaporkan bahawa peguam yang pernah mewakili Syamsul Yusof bagi kes perceraiannya dengan bekas isteri, Puteri Sarah Liyana, Azmi Mohd. Rais ketika dihubungi enggan memberikan sebarang komen.

Sumber

Baca Lagi:Selepas 3 hari berkahwin, isteri cabut lari setelah dapat tahu gaji suami hanya RM1,100Kecoh nasi kandar, nasi lemak lauk babi dijual di restoran ‘non halal’“Nasi campur paling mahal, lagi mahal dari makan di hotel” – Wanita terkejut nasi campur cecah RM33 sepinggan

About Mat Lan Editor

Check Also

aman-palestin-dakwa-sprm-bermiat-jahat,-beri-tempoh-3-hari-nyah-beku-akaun

Aman Palestin dakwa SPRM bermiat jahat, beri tempoh 3 hari nyah beku akaun

Aman Palestin dakwa SPRM bermiat jahat, beri tempoh 3 hari nyah beku akaun. Aman Palestin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments