Rakan dakwa wanita jadi mangsa buli Uqasha Senrose meninggal dunia? Ini respons tuan punya badan

Rakan dakwa wanita jadi mangsa buli Uqasha Senrose meninggal dunia? Ini respons tuan punya badan.

Nama pelakon Uqasha Senrose kembali hangat diperkatakan selepas seorang individu didakwa rakan kepada wanita yang pernah menjadi mangsa buli aktres itu telahpun meninggal dunia.

Perkara itu tular selepas rakan kepada mangsa memaklumkan mengenai itu menerusi beberapa ciapan yang dibuat di platform X sejak Khamis.

Malah, menerusi hantaran tersebput juga individu berkenaan berharap dan mendoakan agar pelakon Tundukkan Playboy Itu menerima pembalasan di Padang Mahsyar.

“Aku harap Uqasha happy lah buat kawan aku macam tu. Kali ni tuntut di Padang Mahsyar is real.

“Ajal jodohdi tangan Allah. Tapi arwah Atikah Zawani pun dah tak ada. Kau orang nak context ke apa pergi buat research sendiri.

“Semoga Uqasha berbahagia di dunia. Court case nak tuntut juta-juta tak dapat? Sebab Allah itu maha adil,” katanya.

Tidak berdiam diri dengan spekulasi tersebut, aktres itu bagaimanapun tampil menjawab tuduhan tersebut.

Menurut Uqasha atau nama penuhnya, Nik Zaris Uqasha Nik Sen, 31, dia tidak mempunyai sebarang halangan untuk berjumpa secara empat mata dengan keluarga arwah bagi menyelesaikan masalah tersebut.

Siapa ni ek ajak Uqasha Senrose gocoh2 pasal buli tu? pastu “at the end of the day kebenaran dekat padang mahsyar” 🤌🏻🤌🏻🤌🏻🤌🏻 pic.twitter.com/nvbdjZC4E3

— aLeL 🍊 (@AzlilAdzif) November 3, 2023

“Sudah lama saya berdiam pasal hal ini kerana saya biarkan peguam saya buat kerja.

“Bagi saya tiada apa lagi yang perlu saya komen. Arwah pun dah meninggal dan saya pun tak tahu kenapa mereka marahkan saya.

“Saya boleh sahaja berjumpa dengan pihak keluarga, malah sebelum ini juga saya mahu berbuat demikian tetapi arwah bertegas tidak mahu.

“Dan arwah juga tidak hadirkan diri di mahkamah untuk memebela diri sebelum ini atas sebab apa saya tak pasti,” jelasnya.

Terdahulu, perkara ini mula menjadi bualan hangat netizen selepas individu terbabit mengaku dan mendedahkan beberapa foto miliknya dia pernah menjadi mangsa buli aktres tersebut.

Sumber

Baca Lagi:Kedai dobi layan diri didakwa berhantu, didiami roh wanita muda, mesin tiba-tiba mati begitu sahajaBerang dilayan macam orang miskin, tauke besar paksa pegawai bank kira duit RM3.7 juta secara manualRamai tak tahu cara buat bateri telefon tahan lama! Senang je ikut tips ni!

About Mat Lan Editor

Check Also

iran-siap-sedia-‘senjata-rahsia’-jika-israel-bedil-tehran

Iran siap sedia ‘senjata rahsia’ jika Israel bedil Tehran

Iran memberi amaran keras bahawa mereka akan menggunakan senjata yang belum pernah digunakan sebelum ini …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments