Pemilik akaun TikTok tular video pemandu bas wanita bercumbuan mohon maaf

Pemilik akaun TikTok tular video pemandu bas wanita bercumbuan mohon maaf.

Pemilik akaun TikTok yang menularkan video kononnya seorang pemandu bas wanita bercumbuan dalam kenderaan awam yang dipandunya memohon maaf dan mengakui video itu tidak benar.

Pemilik akaun bernama Iffah Danisha itu membuat permohonan maaf di akaun miliknya setelah video yang dimuat naik membabitkan dua pemandu bas berkenaan tular sehingga ke platform media lain.

Katanya, dia mengaku salah dalam menyiarkan video tersebut tanpa kebenaran pemandu bas terlibat dah menyedari dia seharusnya berhubung dan membuat laporan terlebih dahulu kepada pihak pengurusan.

“Tuduhan bercium seperti yang disebut di dalam hantaran saya itu tidaklah benar. Khilaf saya kerana tidak memastikan kejadian tersebut adalah benar atau tidak.

“Saya mengaku telah melakukan banyak salah faham dan kekeliruan ke atas ramai pihak,” katanya dalam satu hantaran di akaun TikTok peribadinya.

Susulan permohonan maaf itu, Iffah telah memadam segala hantaran berkenaan perkara tersebut dan meminta agar pihak-pihak lain yang berkongsi video itu untuk melakukan perkara sama.

“Saya juga ingin memohon maaf kepada pemandu bas tersebut. Saya mohon maaf atas kekhilafan saya,” katanya.

Baca Lagi:Pasangan pengantin terima kalungan duit sebagai hadiah, sampai tak nampak leherBekas anggota kumpulan nasyid In-Team, Suhaimi Saad, 43 meninggal duniaSekeluarga kena scam! bertunang lebih setahun,sampai masa nak kahwin rupa-rupanya tunangan adalah isteri orang ada 2 anak

About Mat Lan Editor

Check Also

aman-palestin-dakwa-sprm-bermiat-jahat,-beri-tempoh-3-hari-nyah-beku-akaun

Aman Palestin dakwa SPRM bermiat jahat, beri tempoh 3 hari nyah beku akaun

Aman Palestin dakwa SPRM bermiat jahat, beri tempoh 3 hari nyah beku akaun. Aman Palestin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments