Teruja filem terbaru Salman Khan ‘Tiger 3’, peminat bakar mercun dalam panggung wayang

Teruja filem terbaru Salman Khan ‘Tiger 3’, peminat bakar mercun dalam panggung wayang.

Segelintir peminat aktor Bollywood, Salman Khan telah mengejutkan ramai pihak apabila bertindak membakar mercun dalam panggung wayang, ketika tayangan filem terbaharunya, Tiger-3, baru-baru ini.

Menerusi video yang tular, sekumpulan peminat aktor itu dilihat membakar mercun dan bunga api dalam sebuah panggung wayang yang terletak di daerah Maharashtra, Mumbai.

Tindakan tidak bertanggungjawab itu telah mencetuskan suasana panik dalam kalangan penonton lain yang rata-rata bertempiaran berlari menyelamatkan diri.

Salman Khan yang menyedari akan insiden itu telah meminta para peminatnya untuk berseronok dengan menonton filem, tanpa perlu melakukan sebarang aktiviti berbahaya.

@bollywoodmerijaann Ohhhhh!! #tiger #salmankhan #cinema #movie #movies #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #bollywood #bollywoodmerijaann #spy #war #action #uae #india #dubai #dxb #mydxb #mydubai #wow #why #follow #following #followers #trend #trending #tiktokindia #tiktok #tiktoknews #likes #share #support #nepal #pakistan #ksa #gcc #kuwait #afghanistan #bangladesh #actor #actors #acting ♬ original sound – Salman Khan97_ ©“Saya mengetahui mengenai insiden kebakaran dalam panggung ketika tayangan Tiger-3. Perkara itu bahaya.

“Berseronoklah dengan filem tersebut tanpa meletakkan diri dan orang lain insiden yang berisiko. Kekal selamat,” katanya.

Insiden seperti itu bukanlah pertama kali berlaku oleh peminat Salman. Sebelum ini, situasi sama ketika tayangan filem Antim: The Final Truth iaitu pada tahun 2021.

I’m hearing about fireworks inside theaters during Tiger3. This is dangerous. Let’s enjoy the film without putting ourselves and others at risk. Stay safe.

— Salman Khan (@BeingSalmanKhan) November 13, 2023

Baca Lagi:Pembuat roti canai dirogol sebelum dibunuh, mayat ditemui dalam kebun pisangPasangan pengantin terima kalungan duit sebagai hadiah, sampai tak nampak leherDidakwa guna ilmu hitam kekal di ASGV, Siti Nordiana berani bersumpah

About Mat Lan Editor

Check Also

kelibat-4-‘pontianak-berkeliaran-di-pekarangan-snbj-curi-perhatian-ramai

Kelibat 4 ‘pontianak berkeliaran di pekarangan SNBJ curi perhatian ramai

Kelibat 4 ‘pontianak berkeliaran di pekarangan SNBJ curi perhatian ramai. Perlawanan final Piala FA membabitkan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments