Agus dan Wahab tampil nafi berbual lucah, dakwa konspirasi terancang dilakukan oleh ‘Mr H’

Agus dan Wahab tampil nafi berbual lucah, dakwa konspirasi terancang dilakukan oleh ‘Mr H’.

Bekas Pengarah Jabatan Komunikasi Komuniti (J-KOM) Mohammad Agus Yusoff dan seorang pegawai agensi itu tampil bersama pada sidang media bagi menjelaskan video tular yang didakwa rakaman perbualan mereka.

Agus menafikan terlibat perbualan lucah pada video tular yang memaparkan individu mirip dirinya bersama seorang lelaki lain.

“Saya ingin katakan bahawa video itu suatu yang doctored, satu yang edited, saya yang diframe,” katanya pada sidang media malam ini di Bandar Baru Bangi.“Video itu edited. Saya pun tak tergamak nak tengok video,” jelasnya lagi.Agus juga berkata dia telah membuat laporan polis petang tadi di Kajang dan akan menghantar surat tuntutan undang-undang kepada pihak yang menyebarkan video itu.

“Kita telah belajar bagaimana seseorang itu dijatuhkan dengan tuduhan seksual dan ini berlaku kepada saya,” katanya lagi.Pegawai J-KOM Abdul Wahab Abdul Karim turut bersama Agus malam ini, bersama para peguam yang mewakilinya.

Abdul Wahab mendakwa apa yang berlaku merupakan konspirasi daripada seseorang digelar sebagai Mr H.

Menurut Abdul Wahab dia telah merakam perbualan video dengan Agus tetapi isi perbualannya bukan seperti yang telah diubah suai dan menjadi tular di dunia maya.

“Hakikatnya video yang saya rakam itu, video yang tidak mempunyai audio,” katanya.Sumber

Baca Lagi:Kuda dalam kargo mengamuk dan terlepas, pesawat terpaksa patah balik..pilot minta doktor haiwan ‘standby’ selepas mendaratLelaki tunai ‘nazar’ jalan merangkak sejauh 1 km selepas jalan kampung di turapLelaki hilang dalam kebun sawit pulang ke rumah selepas penduduk kampung laungkan azan

About Mat Lan Editor

Check Also

tanda-tanya-motosikal-ex5-dihumban-dalam-tasik-akhirnya-terjawab

Tanda tanya motosikal EX5 dihumban dalam tasik akhirnya terjawab

Tanda tanya motosikal EX5 dihumban dalam tasik akhirnya terjawab. Gara-gara tidak berpuas hati dengan perbuatan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments