Bapa mertua ditikam menantu gara-gara intai cucu perempuan mandi

Bapa mertua ditikam menantu gara-gara intai cucu perempuan mandi.

eorang lelaki di Thailand menikam bapa mentuanya selepas mendakwa warga emas itu mengintai anak perempuannya mandi, lapor laman berita Thaiger semalam.

Jiran yang menyaksikan kejadian itu di rumah keluarga tersebut di daerah Chai Badan, wilayah Lopburi segera membuat laporan polis pada malam Rabu lalu.

Di lokasi kejadian, polis menemui warga emas berkenaan, Autsah Bornthaisong, 66, dengan kesan tikaman di belakang badan dan lengannya.

Saksi kemudian memberitahu bahawa menantu Autsah, Chaiya Sarmphusi, 37, telah melarikan diri bersama anak perempuannya yang berusia 13 tahun dan lapan tahun selepas menikam mangsa.

Menurut jiran, Chaiya baru sahaja berpindah ke rumah itu selepas berkahwin dengan anak perempuan Autsah, Kewalee Bornthaisong, 35.

Chaiya mempunyai dua anak perempuan dengan bekas isterinya dan dikurniakan seorang lagi anak perempuan berusia empat bulan melalui perkahwinannya dengan Kewalee.

Pada hari kejadian, Chaiya menuduh Autsah mengintai anak perempuannya yang berusia 13 tahun ketika dia sedang mandi. Pertengkaran dua lelaki itu kemudiannya membawa kepada tikaman.

Selepas menerima rawatan, Autsah memberitahu polis bahawa dia membetulkan wayar elektrik ketika kejadian namun Chaiya menyangka dia mengintai anak perempuannya.

Baca Lagi:Lelaki cipta hotel paling kurus di dunia, punyai 7 bilik dan lebar 2.7 meterDah lah beratur panjang, sampai giliran nak masuk tiket Coldplay tak ‘valid’, RM70,000 hangus!Dakwa Abdul Hadi mandi bogel dalam kolam Masjid Rusila, Ustaz Satiful minta polis ‘test’ air kencing Mat Said

About Mat Lan Editor

Check Also

penyanyi-rap-terkenal-temui-hidayah-ketika-dipuncak-kegemilangan,-cinta-bersemi-ketika-mendengar-azan…

Penyanyi Rap terkenal temui hidayah ketika dipuncak kegemilangan, cinta bersemi ketika mendengar azan…

Laungan azan di sebuah masjid di Dubai menarik minat seorang lelaki kulit hitam yang berada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments