‘Abang rambut perang’ terima kejutan, dapat hadiah skuter Modenas

‘Abang rambut perang’ terima kejutan, dapat hadiah skuter Modenas.

Penyokong Harimau Malaya yang tular di media sosial Derrick Gan dikejutkan dengan penyampai 3 Pagi Era, Radin sejurus tiba di lapangan terbang KLIA.

Derrick menerima sebuah motor skuter Modenas Karisma bernilai RM5,400 dihadiahkan oleh Ketua Pegawai Esekutif Modenas Roslan Roskan.

“Saya tidak menyangka menerima sebuah motosikal skuter selepas pulang daripada menonton perlawanan bola sepak di Doha antara Malaysia dan Korea Selatan.“Saya akan gunakan skuter ini dengan sebaiknya dan mengucapkan ribuan terima kasih kepada Modenas dan juga radio Era yang menyambut kepulangan saya dengan penuh kejutan.“Ia satu pengalaman yang luar biasa dan menggembirakan dalam hidup saya, serta tidak akan dilupakan.

Sekali lagi tahniah buat Derrick Gan dapat motor baru dari Modenas dan ERA . Terima kasih atas pengorbanan awak dan semangat cintakan tanah air ! 🐯🇲🇾 #sharERA #RadioNo1PalingLegit pic.twitter.com/rFbrLVuObH

— ERA – Muzik Hit Terkini (@ERAdotje) January 27, 2024

“Selain itu, skuter ini juga sebagai hadiah istimewa dan simbolik untuk meraikan hari lahir saya pada 28 Januari ini,” katanya.

Dalam pada itu, Derrick juga berkesempatan membuat panggilan video bersama penjaga gol Malaysia Syihan Hazmi.

Syihan akui berbangga dengan semangat Derrick yang begitu semangat menyokong terhadap pasukan bola sepak negara.

Derrick menjadi tumpuan peminat bola sepak negara selepas menjual motosikal kesayangannya untuk membiayai perjalanan ke Doha.

Dia berbuat demikian untuk menonton perlawanan bola sepak kelayakan Piala Asia untuk memberi sokongan penuh kepada pasukan Harimau Malaya.

Baca Juga:Ruang solat tertinggi di dunia ‘Sky Mussallah’ dibuka di MekahMP Bukit Gantang dedah lagi 10 MP Bersatu akan sokong PMX menjelang akhir FebruariPelancong bertuah temui berlian asli 7.46 karat

About Mat Lan Editor

Check Also

lelaki-cuba-tunjuk-hebat-buat-skil-‘drift’-terbabas-langgar-kereta

Lelaki cuba tunjuk hebat buat skil ‘drift’ terbabas langgar kereta

Polis menahan pemandu kereta Toyota Supra yang melakukan aksi ‘drift’ sehingga terbabas melanggar sebuah kenderaan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments